ОГЛАСИЛА СЕ И ЕВРОПА у вези Црне Горе

ОГЛАСИЛА СЕ И ЕВРОПА у вези Црне Горе

7 фебруара 2020

Није на Европској комисији да говори о Закону о слободи вероисповести, већ је на свакој земљи да осмисли сопствени систем у том делу, рекао је комесар за проширење Европске уније Оливер Вархељи, након састанка са црногорским премијером Душком Марковићем у Подгорици.

„Једини савет који могу дати, а данас ћу се састати и са митрополитом Амфилохијем, јесте следећи: свет вас посматра, јер је ово важно питање за све и заинтересовани смо за дијалог. Ја бих све охрабрио на дијалог и на налажење решења које би било прихватљиво свима“, поручио је Вархељи.„Мислим да ту не можемо да вам помогнемо али уколико можемо – ту смо. Приоритет је да се нађе решење за то питање“, још једном је истакао европски комесар.

Вархељи ће се, осим са Марковићем, састати и са председником Црне Горе Милом Ђукановићем, као и са представницима политичких партија, објављено је раније из Европске комисије.

KOMENTARI3 коментара

  1. Cetnik says:

    Ukoliko bude zatrebalo drzavnom vrhu gumenih metaka i suzavaca za borbu protiv naroda, tu je unija da pomogne, a mogu da daju i medijsku podrsku u vidu propagande, kao uvek.

  2. Pera says:

    Pa obezbozeni, odemonjeni, eu narodi ce zdusno pomagati djukacnovicu da popljacka i preproda crkvenu imovinu, kao sto su mu i dosad pomagali i sugerirali !

  3. Vesko says:

    Platicete EU Rajh nacisti VELIKOM cijenom za sve patnje koje ste nam nanijeli! Zapamtite sto sam vam rekao.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u