ОГЛАСИЛА СЕ И ЕВРОПА у вези Црне Горе

OGLASILA SE I EVROPA u vezi Crne Gore

7 februara 2020

Nije na Evropskoj komisiji da govori o Zakonu o slobodi veroispovesti, već je na svakoj zemlji da osmisli sopstveni sistem u tom delu, rekao je komesar za proširenje Evropske unije Oliver Varhelji, nakon sastanka sa crnogorskim premijerom Duškom Markovićem u Podgorici.

„Jedini savet koji mogu dati, a danas ću se sastati i sa mitropolitom Amfilohijem, jeste sledeći: svet vas posmatra, jer je ovo važno pitanje za sve i zainteresovani smo za dijalog. Ja bih sve ohrabrio na dijalog i na nalaženje rešenja koje bi bilo prihvatljivo svima“, poručio je Varhelji.„Mislim da tu ne možemo da vam pomognemo ali ukoliko možemo – tu smo. Prioritet je da se nađe rešenje za to pitanje“, još jednom je istakao evropski komesar.

Varhelji će se, osim sa Markovićem, sastati i sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, kao i sa predstavnicima političkih partija, objavljeno je ranije iz Evropske komisije.

KOMENTARI3 komentara

  1. Cetnik says:

    Ukoliko bude zatrebalo drzavnom vrhu gumenih metaka i suzavaca za borbu protiv naroda, tu je unija da pomogne, a mogu da daju i medijsku podrsku u vidu propagande, kao uvek.

  2. Pera says:

    Pa obezbozeni, odemonjeni, eu narodi ce zdusno pomagati djukacnovicu da popljacka i preproda crkvenu imovinu, kao sto su mu i dosad pomagali i sugerirali !

  3. Vesko says:

    Platicete EU Rajh nacisti VELIKOM cijenom za sve patnje koje ste nam nanijeli! Zapamtite sto sam vam rekao.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *