ОГЛАСИЛА СЕ И МАРИН ЛЕ ПЕН поводом прославе у Паризу и третмана Вучића и Тачија

OGLASILA SE I MARIN LE PEN povodom proslave u Parizu i tretmana Vučića i Tačija

13 novembra 2018

Predsednica francuske stranke Nacionalno okupljanje šokirana je odnosom prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučić na obeležavanju veka od okončanja Prvog svetskog rata u Parizu.

„Bila sam prilično šokirana načinom na koji su se odnosili prema predsedniku Srbije, dok je predsednik Kosova, zemlje koja nije postojala 1914–1918. bio odmah iza Emanuela Makrona. Koliko se sećam, Srbija je izgubila u tom ratu četvrtinu stanovništva“, napisala je Le Penova na svom nalogu na Tviteru.

KOMENTARI4 komentara

 1. pravda says:

  Postovana MARI LE PEN. Posle prvog svetskog rata srbima nije imao ko decu da pravi,a tek da hrani.Ostali su samo stari i nejaki,i oni mucenici koji se vratise sa ratrista.Srba i Engleza je tada bilo isto,danas engleza ima 54.000000 miliona,a Srba jedva 8000000.

 2. Hruscov says:

  Bravo Le Pen, ali samo toliko zbog secanja, steta sto nisi postala predsednik Francuske.

 3. Beli Orao says:

  E moji Srbi , da se u Tursko doba pa da se u prvom niste kurčili pa u drugom isto za broza i partiju i jedinstvo i bratstvo , da ovoga rata niste branili mrlinu Jugoslaviju danas bi imali 40 miliona stanovnika i pametnog vođu tj .presjednika !!!! Ovako prođe vas volja za junačenjem a sad kad treba stvarno da branite domovinu nema vas nigdje , šta stoljeća uradiše od ponosnog i hrabrog naroda osta samo šaka jada i šaka idiota , patriota nestala samo se kukavice još koprcaju i čekaju a ni sami ne znaju na šta!!!

  • Srbija Do Tokija says:

   Polako zemljace jos nije odsviran kraj utakmice to je prkosan i ponosan narod nisu fukare kao neki

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *