ОГЛАСИЛА СЕ РУСИЈА: НАТО је већ у Украјини

OGLASILA SE RUSIJA: NATO je već u Ukrajini

31 decembra 2021

Predsednik ruske Državne dume Konstantin Zatulin je, komentarišući jučerašnji razgovor predsednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Džozefa Bajdena, izjavio da je NATO već „ušao“ u Ukrajinu.

– Problem u praksi je što je NATO već ušao u Ukrajinu, a ne da li će ući u tu bivšu sovjetsku republiku. U vojnom smislu Amerikanci i Britanci već su osvojili Ukrajinu. Nikla je infrastruktura, stigli su konsultanti, vojnici. Razmeštene su baze i to na teritoriji koja je u našoj neposrednoj blizini – istakao je on.Međutim, dodao je Zatulin, to je sve moguće promeniti ukoliko postoji želja, što i pokušava da postigne Putin.

Podsetimo, Putin je juče razgovarao telefonom sa Bajdenom, drugi put za mesec dana.

– Problem u praksi je što je NATO već ušao u Ukrajinu, a ne da li će ući u tu bivšu sovjetsku republiku. U vojnom smislu Amerikanci i Britanci već su osvojili Ukrajinu. Nikla je infrastruktura, stigli su konsultanti, vojnici. Razmeštene su baze i to na teritoriji koja je u našoj neposrednoj blizini – istakao je on.

Međutim, dodao je Zatulin, to je sve moguće promeniti ukoliko postoji želja, što i pokušava da postigne Putin.

Američki predsednik je tom prilikom jasno stavio do znanja svom ruskom kolegi da SAD nemaju nameru da u Ukrajini razmeštaju udarno ofanzivno naoružanje.

(Novosti)

KOMENTARI2 komentara

  1. Branko says:

    Pa zašto onda dolaze u Ukrajinu ako ne da bi instalirali oružje? Sigurno su došli da otvaraju bioskope i stadione.

  2. Vojna i ojdeSve says:

    Biche rata kazu svi.... Hehehe umrece 6.000.000.000. Ljudi.... Mushkih zenskih deca vonzemjana.... Ura ura ura

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *