Oglasio se doktor Nestorović na Fejsbuku, OVO JE NJEGOVA PORUKA – „Baš kako priliči kontroverznom doktoru“

Oglasio se doktor Nestorović na Fejsbuku, OVO JE NJEGOVA PORUKA – „Baš kako priliči kontroverznom doktoru“

24 jula 2020

Oglasio se doktor koji uvek izaziva dosta pažnje u javnosti.

Član Kriznog štaba i poznati pulmolog Branimir Nestorović pohvalio se na svojoj Fejsbuk stranici da je objavio knjigu “Između dva sveta”.

– Posle više godine porođajnih muka, moja biblija je gotova. Ima 600 strana, ima i za laike, a i za lekare zanimljivih tema (baš kako priliči “kontroverznom” doktoru)- napisao je Nestorović.

Podsetimo, pre nekoliko dana novinarska ekipa „pronašla“ je doktora Nestorovića u Obrenovcu, nakon što se neko vreme nije pojavljivao u javnosti.

– Tu sam, u Obrenovcu, malo se odmaram, a popodne radim. Dopi*delo ovo sve, već je postalo ludilo – rekao je on novinarima.

O dr Nestoroviću u Obrenovcu ljudi imaju samo reči hvale. Svi do jednog su se složili da je doktor uvek bio voljan da porazgovara sa svakim koga sretne, da je kao lekar pomogao deci mnogih sugrađana i da je u vreme korona pošasti njegova reč zvučala umirujuće i bila dobrodošla u svakom trenutku.

KOMENTARI6 komentara

 1. Rista says:

  Možda je čak i nešto dobro, jer čovek je retko pametan i otvoren. Direktan i iznad svega zanimljiv. Od svih njegovih intervjua, gledao sam do pola samo onaj intervju sa Dmitrovićem u novom izdanju i "zakucao" se na njega ali pošto ne volim Dmitrovića besno sam prekinuo negde pre polovine. A moj Dr Nestorović je dobro nagazio pero posle svoga uspešnog javnog promovisanja. Jer da nije, ja nikada ne bih ni znao ko je i šta je a knjiga me ne bi interesovala ni ko lanjski sneg. Iako ga cenim, nemam nameru da kupim njegovu knjigu samo zato što koristi priliku da se reklamira. A prilika nemoš biti posranija niti javnija niti jadnija. Čak i ako mi je neko pokloni, staviću je sa ostalom šund literaturom šarenih izdanja koje držim samo da mi biblioteka izgleda bogato i divno. One prastare i izanđale knjige zlata vredne sam pažljivo poslagao u sanduke sa onim kesicama protiv moljaca i vlage, jer neke imaju čak i platneni povez. Reklama je verovatno mu uspešna, ali eto, ne svuda.

 2. Za Srbiju says:

  Pozdrav doktoru!

 3. uddu says:

  Ne bih ja ni njemu verovao.Ipak tu piše da je član križnog štaba a zna se ko, i zašto je baš te birao da budu u tom Vučićevom štabu.

  • Zaliv says:

   A u cime si ti stabu, Raminom?

   • uddu says:

    Bote !

   • Cp6a says:

    U križarskom, jezuitskom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *