ОГЛАСИО СЕ И АРНО ГУЈОН: Нисам очекивао да ћу у Београду морати да се правдам што помажем Србима на Косову

OGLASIO SE I ARNO GUJON: Nisam očekivao da ću u Beogradu morati da se pravdam što pomažem Srbima na Kosovu

2 decembra 2017

Poznati humanitarac koji godinama unazad pomaže Srbima na Kosmetu, mladi Francuz, Arno Gujon, saopštio je u subotu da je nedavno doživeo neprijatnosti gostujući na televiziji “N 1” odnosno da ga je novinarka te televizije optužila da je srpski nacionalista!

Naime, napominjući da je početkom nedelje dobio poziv od pomenute televizije iz koje su naveli da žele da sa njim razgovaraju o humanitarnom radu, Gujon je u saopštenju naveo da se njegovo gostovanje na pomenutoj televiziji svelo na sve – osim na priču o humanosti!

– Bio sam presrećan što ću konačno imati priliku da govorimo svojim humanitarnim akcijama na pomenutoj televiziji i da objasnim gledaocima u kakvoj se nehumanoj situaciji nalaze Srbina KiM, pošto se na tom kanalu retko govori o tome, ali smo o mom trinaestogodišnjem radu pričali samo tri minuta a o humanitarnoj situaciji u enklavama ni minut – konstatuje Arno i naglašava da je ostatak vremena morao da odgovara na napade novinarke, koja je pokušavala da ocrni i njega i njegov humanitarni rad, dovodeći ga, kako kaže, i vezu sa “identarcima u Francuskoj i nacionalistima u Srbiji” jer je svojevremeno učestvovao u Vidovdanskom maršu 2009 godine, kada je petnaest dana išao peške od Beograda do Gazimestana.

– Očigledno je da su se pažljivo pripremili za te napade u da su imali nameru da me demonizuju kako bih ispao kao loš momak. Pošto nisu uspeli u tome , onda su cenzurisali intervjuu i nisu ga objavili na svom sajtu – ističe ovaj dobrotvor iz Francuske iza kojeg kako napominje, stoji 12.000 donatora iz čitave Francuske i čija se pomoć Srbima na Kosmetu u prethodnih 13 godina, kada kako ocenjuje , deluje apolitički, već humanitarno, meri milionima evra.

(Novosti)

KOMENTARI4 komentara

 1. Mi says:

  Čudo baš su ljudi fini, pamtimo ih još od sukoba u bivšoj zemlji. Nije čudo što ih Donald Tramp izbacuje sa konferencija za štampu....

 2. Neso says:

  Banda kvislinška koja je u Bgd.ne preza.Niko ih ne dira.BAHATI SU JER SU POKRALI PUNO NOVCA,A NISU ODGOVARALI ITD.SVI SU OSTAVILI TRAGOVE U SNEGU.

 3. Ivan Grozni says:

  Ne treba da nas cudi kad se zna ko je vlasnik N1. Srbija dozvoljava da svaka susa u Srbiji siri svoj jedra i plovi u kontra pravcu od srpskog broda. Propaganda je dovela da Srbi budu stavljeni na stub srama a to su uradili bas oni koji su danas vlasnici pomenute TV.

 4. goran says:

  E, moj Gujone, zar ne znas da je Srbija prodata zemlja i da zemljom vlada olos na svim nivoima, u svim institucijama?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *