ОГЛАСИО СЕ МЕДВЕДЕВ! Русија нешто спрема

OGLASIO SE MEDVEDEV! Rusija nešto sprema

1 maja 2024

Rusija pravi moćno oružje i to bez štete za druge sektore privrede, primetio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev na svojoj stranici na društvenoj mreži VKontakte.

„Naše fabrike danas proizvode strašno naoružanje, od kojeg naši neprijatelji strepe. Mi ne proizvodimo samo oružje, već i sve ostalo što je našoj zemlji potrebno za prosperitetni život“, istakao je Medvedev.Po njegovim rečima, Rusija ima sve što joj je potrebno – tehnološki potencijal, iskustvo, snagu i dobro postavljene ciljeve.

„Imamo sve što nam je potrebno – tehnološki potencijal, radno iskustvo, istrajnost i snagu, našu odanost otadžbini, duboko istorijsko pamćenje i dobro postavljene ciljeve. Pobedićemo!,“ zaključio je Medvedev uz čestitku praznika Prvog maja.

(Informer)

KOMENTARI2 komentara

  1. Herceg Stjepan junać'na hrvat'na seljać'na says:

    Rusija može SVE, potrebno je samo da posloži sve resurse i ljude u optimum ali ti znači da ne postoje 2 stvari, da nema korupcije i nepotizma! Ako nema korupcije i nepotizma svaki pojedinac će naći optimalno mesto u društvu a to društvo će postizati svoj maksimum. Rusija je dokazala pred 1.sv.rat da je sposobna da ostvaruje najveće stope rasta bdp-a ikada, tada je bila veća privreda od USA,to gotovo niko ne zna, a familija Romanov bila je čak 3,5 puta bogatija od porodice Ritšild. To treba opet vratiti.

    • Herceg Stjepan junać'na hrvat'na seljać'na says:

      da se korigujem-ne mislim da treba vratiti Romanove niti ikakvu kraljevsku porodicu i njihovo parazitiranje, govorim o privredno i društveno uspešnoj državi, iako ja mrzim i državu, bilo bi najbolje da se ukine svaki oblik države jer države uključuju hijerarhiju, posledični parazitizam, nepravdu i reketiranje koje poznajemo pod imenom porez.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *