ОГЛАСИО СЕ ТРАМП О СРБИЈИ

OGLASIO SE TRAMP O SRBIJI

15 septembra 2020

Američki predsednik Donald Tramp ocenio je da će sporazum o ekonomskoj normalizaciji učiniti Srbiju, Kosovo, Balkan i svet sigurnijim.On je naglasio da je za takav korak bila potrebna izuzetna hrabrost lidera, objavio je danas Stejt department na svom Instagram profilu.

U postu se podseća na reči predsednika Trampa povodom postizanja sporazuma u Vašingtonu 4. septembra: „Ovo je stvarno istorijski dan…Srbija i Kosovo obavezali su se na ekonomsku saradnju“.

Tramp je, navodi se, naglasio da je „bila je potrebna izuzetna hrabrost“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Avdulaha Hotija da krenu na ove razgovore i dođu u Vašington kako bi finalizovali ove obaveze.

„Učinivši to, oni su svoje zemlje, Balkan i svet učinili bezbednijim“, poručio je Tramp.

KOMENTARI2 komentara

  1. Rista says:

    To se zove CIJA-Gebels-Mengele ili američka prijateljska propaganda posle koje obično dolazi bombardovanje pa onda pljuvanje i sankcije. Tako su i Miloševića hvalili kao mirotvorca. Da nije Vučić na istom putu? Tako su i Iranski sporazum o prestanku pravljenja A bombe falili, tako su i Putina falili i Lukašenku naftu prodavali. To što se danas događa sa Srbijom i očigledan udar američke propagande je znak da sledi krajnji pritisak na Srbiju da prizna albansku državu na svojoj teritoriji. A ako Tramp izgubi izbore, neće se ništa promeniti u stavu Amerike osim načina kako će zahtevati priznanje Kosova. Ako povuku priznanje Kosova kao države, možda im čak i poverujem. Ovako, samo kuvaju žabu. Ako Srbi nisu svesni šta se događa i šta srpsko-ruski mediji rade Srbima, onda da vam kažem. To je psihološko-propagandni pritisak na Srbiju vešto ubačen od CIJA psihologa i sigurno je vrlo loš znak, jer naprosto nema ništa ni dobro ni praktično za Srbiju. Srbija je već prisiljena na neke ustupke Kosovu državi u Vašingtonu ali sve pokušavaju da prikažu kao Srpski uspeh. Nema tu nikakvog Srpskog uspeha, nego se zaleće CIJA medijski udar po iscrpljenom srpskom narodu, koji sa nadom gleda u neki predah. Nude nam lažni predah ali vazduha neće biti više nego manje. Takođe, započela je jedna od finalnih faza priznanja Kosova. Ako prođe propagandno medijski udar na Srbe, slede i praktični koraci ka priznanju, mada je već napravljen jedan takav korak u Vašingtonu. Ne nasedajte na propagandu.

    • test01 says:

      Dzaba propaganda i narod Risto, kolonijalni upravnik je legao na rudu, uradice sta god da mu zatraze da bi ostao na vlasti. Tako da se Srbija prvo treba da izbori iznutra posto je tu glavni problem. Kriminal i mafija vladaju Srbijom sto zapadu u ovom trenutku i odgovara posto ih jos lakse ucenjuju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *