ОГЛАСИО СЕ ТРАМП ПОСЛЕ УБИСТВА ГЕНЕРАЛА СУЛЕЈМАНИЈА: Увредио Иран и цео ирански народ! ОВО МУ НЕЋЕ ОПРОСТИТИ

OGLASIO SE TRAMP POSLE UBISTVA GENERALA SULEJMANIJA: Uvredio Iran i ceo iranski narod! OVO MU NEĆE OPROSTITI

4 januara 2020

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je iranski general Kasem Sulejmani umešan u ubistvo i ranjavanje na „hiljade Amerikanaca“.

„General Sulejmani je ubio ili teško ranio hiljade Amerikanaca tokom dugog vremenskog perioda, a planirao je da ubije još više… Ali bio je uhvaćen! On je bio direktno ili indirektno kriv za pogibiju miliona ljudi, među kojima su i demonstranti koji su ubijeni u samom Iranu“, napisao je Tramp na tviteru.

„Trebalo ga je likvidirati pre mnogo godina“, napisao je Tramp na tviteru.

On je dodao da „Iran nikada nije dobio rat, ali nikada nije izgubio pregovore“.

Prethodno je američki predsednik nekoliko minuta pre saopštenja zvaničnih institucija SAD o napadu na Sulejmanija na svom nalogu na Tviteru objavio sliku američke zastave – bez komentara.

Podsetimo — iranski general ubijen je tokom napada američkih helikoptera na irački aerodrom, a pored njega stradalo je još petoro pripadnika šiitskog pokreta „El Hašd aš Šabi“.

KOMENTARI9 komentara

 1. Nemanja Vlahović says:

  I ranije je bilo očigledno da Donald Trump nije neki kapacitet, od trenutka kad je najavio da bi kupio Grenland ja njega smatram neozbiljnom političkom figurom. On je trgovac u poziciji predsednika države i kao predsednik države želi da trguje (ne samo sa Grenlandom) što je smešno. Ovo što je sada naprevio možda će imati strašne posledice. A da ne zaboravimo njegovu agresivnost i podlost u vezi sa Venecuelom i Bolivijom. A što su njegovi protivnici u Sjedinjenom Državama mnogo gori od njega, to je sasvim druga tema.

 2. sokoćalo says:

  "General Sulejmani je ubio ili teško ranio hiljade Amerikanaca tokom dugog vremenskog perioda,.... ??????????????? Gde je on to ubijao ili teüko ranjavao Amerimance? U SADistikčoj državi ili van nje?

  • Miraš says:

   Koliko ISIS ratnika je ubio, a oni su isto američki sinovi, ili bar polusinovi.

 3. Slobodanka says:

  Predstavnici Saveta bezbednosti Irana ocenili su Sulejmanijevo ubistvo kao osvetu ISIS-a (=DAEŠ-a) zbog Sulejmanijeve borbe protiv terorizma, a koja je izvedena rukama SAD. Iz ovoga se nameće zaključak: Glavni šef ISIS-a po svojoj moći a time faktički i po položaju je iznad Trampa tojest iznad Predsednika SAD. To je bre neki dubokan supermen. Ili su im odnosi bratski, pa se ispomažu.

 4. Ras says:

  "„Trebalo ga je likvidirati pre mnogo godina“, napisao je Tramp na tviteru.",Odredjivanjem koga i kada ga treba ukloniti(mislim i na drzave i narode) DT se stavio (kao uostalom i svi njegovi predhodnici) u ulogu Boga,STRASNO!Ako bi svet funkcionisao tako kako DT kaze i postavlja,koliko bi se tek njih naslo na nasem spisku pocevsi (minimalno)od 1990.godine,da ne govorimo o poslednjih hiljadu godina.

 5. Pera says:

  Nema trampavi nikakve protivnike u drzavi. To su samo igrice za zombirane amerikance. Sve ce se to dogadjati stalno u americi, dok ne pocne osvescivanje naroda zbog gladi i ropstva, a onda ce ih cekati fema konc logori za oko 40 miliona. Ko ne veruje da je to robovski narod jos od 4. jula 1776. neka napise na guglu fema logori !

 6. Miraš says:

  Tramp se izgleda nada da posle ovog Iran nema kud nego da pristane na pregovore. Zato kaže: "Iran nikada nije dobio rat, ali nikad nije izgubio pregovore." Medjutim ubistvom Sulejmanija Tramp je učvrstio trajno neprijateljstvo, dakle Tramp je samouverena budala koja ne ume da pregovara. SAD tojest Tramp ili ko god da bude predsednik SAD neće dobiti od Irana ono što očekuju, a greškom SAD-a. Rimsko carstvo je krenulo u propast sa pojavom Persijskog Sasanidskog carstva.

 7. persida says:

  Ne postoji ISIS, postoje samo specijalne jedinice koje je oformio Mosad i koje se tako predstavljaju naivnome publikumu.

 8. M says:

  Oni koji su smislili ideju i plan da ubiju Sulejmanija,i podvalili Trampu da to odobri-podpiše,su načinili grešku,vjerovatno sad već i sami to shvaćaju,i najradije bi da to nisu ni napravili,ali sad je gotovo!Kola su krenula nizbrdo!I sad ne smiju pokazati slabost,ali najradije bi da se to nije ni dogodilo!Jer,kako voditi rat protiv Irana,a da se ne umiješaju Rusi i Kinezi?!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *