ОГЛАСИО СЕ ТРЕЋИ КОМАНДАНТ “АЗОВА“: Описао ситуацију у Бахмуту

OGLASIO SE TREĆI KOMANDANT “AZOVA“: Opisao situaciju u Bahmutu

5 februara 2023

Treći komandant ekstremističkog puka „Azov“ Maksim Žorin je opisao situaciju u Bahmutu, gde se vode najžešće borbe između ukrajinskih snaga i Vagnerove grupe.

Žorin je izjavio da jake ruske snage napadaju grad, a situaciju je ocenio kao veoma napetu.„Situacija u Bahmutu je zaista veoma napeta. Rusi su bacili ogromne snage u ofanzivu. Borbe se vode na periferiji grada više od jednog dana, ali su poslednjeg dana bile što jače. Spremamo se za tešku odbranu. Neću da dajem nikakve prognoze…“, objavio je komandant ‘’Azova’’.

Dodajo je da ukrajinske snage rade sve što je moguće kako ne bi propustili rusku vojsku u Grad.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. milorad5 says:

  hm izgleda da su rusi duž celog fronta ravnomerno rasporedili velike snage.Pa ond a krenu da napadju gde vide d su ukri slabi,pocepaju ih ,zatim ukri prebace mobiln pojačanj n tu tačku da spreče dalji prodor rusa,u tom procesu i pojačanja dobiju po labrnji i tu STANE napad.Zatim ISTO TO ALI NA DRUGOM MESTU GDE NAGZE DA SU UKRI TANKI I UVEK NAPADAJU VRLO JAKIM SNAGAMA DA NATERAJU UKRE DA ŠALJU VATROGASCE,JER VATROGASCI SU IM JEDINE DOBRE TRUPE KOJE SU IM OSTALE A NJIH BAŠ TRAŽE RUSI.I TAKO VEĆ DANIMA,UKRI SE TROŠE I NE VERUJEM DA ĆE JOŠ DUGO IMATI DOVOLJNO VATROGASACA,A ONDA KAD RUSI PROBIJU NEGDE I NE BUDU ZAUSTAVLJENI SNAŽNE TRUPE ĆE D IM NAPRAVE BALON U POZADINI,I JOŠ VIŠE RASTEGNU UKR.SNAGE KOEJ SU IONAKO PRENAPREGNUTE.KASIČNI RUSKI PARNIVALJA ZATO SU GA I ANZVALI PARNI VALJAK JER SE NE ZAUSTAVLJA,U VOJNOM REČNIKU-OVO JE OPŠTA OFANZIVA RUSKOG FRONTA PO CELOJ DUŽINI,SAMO JE PITANJE VREMENA GDE ĆE UKRI DA PUKNU,A KAD PUKNU RO ĆE SAMO DA SE ŠIRI AKO RUSI IMAJU NAGOMILANE SNAGE A IZGLEDA DA IMAJU NA SVAKOJ TAČKI VIŠE NEGO ŠTO TREBA,MELJU IH POLAKO I TEMLJNO SA MALIM GUBITCIMA JER UKRI SU TI KOJI MORAJU DA REAGUJU IZNUDJENO A TO ZNAČI VELIKE GUBITKE SVAKI PUT.SAD JE VRLO JASNO DA SA RUSIMA ZAISTA NE TREBA VODITI RATOVE I JAKO JE DOBRO ŠTO SMO MAKAR MORALNO BILI UZ NJIH AKO NE I DRUGAČIJE,SILA JE TO,I MISLIM A ĆE MNOGI ZAŽALITI ZBOG ODLUKA NJIHOVIH OČIGLEDNO MARIONETSKIH VLADA,IMA BRE DA KUPUJU BENZIN I NAFTU KO PARFEM U PRODAVNICI JER ZA NJIH TOGA NEMA BEZ RUSKIH IZVORA:)

  • Gagi says:

   milorad5 ... Uvek je strplenje i mudrost dolazilo sa istoka a bahatost i ljudozderstvo se razvijalo na zapadu. Jedini je problem sa istocnim narodima taj, sto se posle ogromnih zrtava i pobeda trazio zivotni predah i odmor a tada se malo i zadremalo. Ovi ljudozderi stalno traze novu zrtvu, vampiri ne spavaju i ne odmaraju, zlo je aktivnije i produktivnije od dobre i casne namere. Zlo je histerija i nervoza, to nije odlika duhovnog mira vec stalna i neprekidna napetost i akcija. Taj njihov okrnjen i deformisan duh trazi svoju hranu, ocigledno je jedino pronalazi u zlim namerama i delovanjima. To se sve uostalom moze procitati i videti u istoriji. Od raspeca Isusa koji je tada ukazao i ponudio novo resenje zivotnog i duhovnog izbora, Rimski deo sveta je prihvatio i otisao na ovaj poznati krvolocni put samounistenja i ljudozderstva. Sta drugo i vise ocekivati od zapada osim otimanja i zla, to je hrana za njihov vampirski opstanak.

   • persida says:

    Jednom vampir, zauvek vampir.

 2. persida says:

  Komandantu Gmazova ne treba nafta, on je vec mrtav.

  • Koja says:

   Ma šta mi reče...idi bre... !!!???

   • persida says:

    Da ga ti mozda licno ne krijes u kupatilu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *