ОГОРЧЕНИ СМО: Прва реакција Русије на насиље у северу Косова

OGORČENI SMO: Prva reakcija Rusije na nasilje u severu Kosova

26 marta 2018

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin ocenio danas da je Rusija ogorčena grubom provokacijom Prištine.

Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin izjavio je da je Rusija ogorčena grubom provokacijom Prištine.

ZAPAD ZAOŠTRAVA SITUACIJU

Ruski ambasador Aleksandar Čepurin je, komentarišući današnju odluku niza zemalja EU, kao i SAD, Kanade i Ukrajine da proteraju ruske diplomate, rekao da su „najzainteresovaniji režimi već počeli da proteruju ruske diplomate i da time povećavaju napetost“.

Čepurin je na svom nalogu na Tviteru podsetio da su vlasti Britanije optužile Rusiju da je umešana u „slučaj Skripalj“, precizirajući da niko ne govori ko je osumnjičen i šta se tačno desilo sa povređenima. „Nisu jasni ni detalji, niti mesto zločina. Ako je sve toliko definitivno, zašto kriju ove podatke“, konstatovao je Čepurin.

Pre dve nedelje vlasti Britanije su optužile Rusiju da je umešana u „slučaj Skripalj“. Ne kažu ko je osumnjičen, šta se tačno desilo sa povređenima. Nisu jasni niti detalji niti mesto zločina. Ako je sve toliko definitivno, zašto oni kriju ove podatke?

KOMENTARI8 komentara

 1. Serbon says:

  Pitaj ih za slucaj Marko

 2. Zaharije qSerak says:

  Kriva je Rusija,to znaci na prvom mjestu Predsjednik Putin pa ostali.Sta to nije jasno? Ide Rusiji loše,a ako Srbija misli osim verbalne podrške da će se desiti nešto,neće !

  • Velika Metla says:

   Balijaneru smrdljivi i lajavi nesoju,znamo mi da je Rusija dežurni krivac za sve na planeti Zemlji! Ništa novo nisi lajnuo sada! Za to da laješ na sve sa prefiksom RUS i SRB si i dobio pasoš,seeerem ti se na njega i na celu nacičemeriku,i na tebe naravno! Od kada je vratila gas i naftu iz ruku Hodorkovskog,špijuna koji je pljačkao ruske resurse za interese engleza,od tada je dežurni krivac,i za poplave u.........Etiopiji!

 3. goran says:

  Rusi, provaljeni ste, govorite ko razocarana mlada: "Dvaput udavata, triput razocarata". Nema od vas nikakve pomoci. Hvala na vatrogascima.

 4. goran says:

  Cepurin prima lepu platu, jede u istim restoranima kao i americki ambasador i sada nas ubedjuje da je ogorcen. Idi begaj, takvih sam se nagledao na hiljade.

 5. Velika Metla says:

  Ogorčeni???!! Ajdeeeeeee........!!?? Da niste možda i iznenaDJeni(što kaže Šojić)? Ajde bre pa vas je zapad prevario devedesetih godina jer ste im kako reče Putin "verovali"! Državu sa preko 1150 godina postojanja niko ne bi smeo prevariti,i prevesti žednu preko vode! Sramota! Bolje da ste ćutali! Moj pokojni otac je pre 30 i više godina rekao "ni u kojoj situaciji,ni pod kojim uslovima,zapadu ne smete verovati"! Suncetižarko,pa ispade moj otac s 4 razreda Osnovne škole prisebniji nego cela ruska politička garnitura devedesetih! Ne mogu da verujem da posle svega šta je taj zapad napravio Rusiji i ruskom narodu ruski političari "verovali zapadu"!!!!?????

  • goran says:

   Ne skreci temu, znamo da je Zapad gomila djubradi. Pitamo se sada sta su Rusi ucinili da se odupru Zapadu na primeru Srbije. Odgovor je jednostavan: NISTA.

 6. Bojan says:

  Ustaška žurka, uživajte...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *