ОКЛОПНА ВОЗИЛА УПУЋЕНА КА КОСОВУ

OKLOPNA VOZILA UPUĆENA KA KOSOVU

20 avgusta 2021

Tzv. kosovski ministar odbrane Armend Mehaj saopštio je da će tzv. Kosovske bezbednosne snage uskoro biti opremljene savremenim oklopnim vozilima iz Turske.



„Uskoro će ova taktička oklopna vozila, zajedno sa platformom za naoružanje i opremom potrebnom za misije, biti veoma važan deo sistema naših vojnih sposobnosti“, naveo je Mehaj, koji boravi u poseti Turskoj, u objavi na Fejsbuku.

Istakao je da oklopna vozila imaju izuzetno visoke tehničke i taktičke karakteristike kao i izuzetnu pokretljivost, kao i to da pružaju vrlo visoku balističku zaštitu od mina i da imaju povećanu nosivost i zapreminu.

(Alo)

KOMENTARI



6 komentara

 1. Magneti za 100 kila says:

  Bolje bi vam bilo da nabavljate neke baš velike magnete sa ručicama da se njima lepite za avijone okupacionih snaga kad,uskoro budu poletali.

 2. Za Srbiju says:

  Šta će da uradi vlada povodom ovoga, a onda i narod? Hoćemo li svi da ćutimo?

 3. Istina says:

  Bolje bi vam bilo da kupujete brodice da imate na cemu uteci kad dodje vreme.

 4. persida says:

  Da li tenkove salje Erdo kome je Daca pevao na uvo? Ej, Srbi, sami ste sebi najveci neprijatelji.

 5. marko says:

  turss naoruzava kosovo do zuba i to donacijama bez kupnje kosoovo j e o tislo zauvek nikad nato nece otici s ksoova jedin o ratom srbija ga ne moze proterati nato jer je nemocna nema saveznika rusija je obicno govno cija privreda 80% ovisi i nato evropi PUTIN JE SMECE KOJEG BIH TREBAL O KAO U IRANU OBESIT I SVIH TIH 500 000 SMECA TZV JEDINSTVENE RUSIJE CITAJ SMECE

 6. persida says:

  Marko je objasnio, ali srpski rusofili ne razlikuju Putina od Rusije. U pitanju je tezak mentalni poremecaj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *