ОКУЛТНИ И БИЗАРНИ обреди болесне Хилари Клинтон!

OKULTNI I BIZARNI obredi bolesne Hilari Klinton!

26 novembra 2016

killary_marina_alinsky-605x330

U poslednje vreme, u centru pažnje javnosti su neke nove informacije o Hilari Klinton.

Vikiliks je objavio novi uhakovani materijal koji otkriva činjenice o vezama Klintonove sa ritualnim i okultnim umetnikom (Marina Abramović), njenim čestim putovanjima na veštičarenja, dobro dokumentovani materijal o poteškoćama u hodanju, kašalj i ostali oblici njenog čudnog ponašanja.

Lari Nikols je rekao za Infovors (Infowars) da je Hilari Klinton često putovala u Los Anđeles. On je izjavio: «Bil mi je govorio da ona ide tamo, ona i grupa nekih žena, i da će pridružiti veštičijoj crkvi. Brate, kada mi je Bil to rekao, ona, da je mogla, lupila bi me bejzbol palicom.”

Štaviše, i ranije je objavljivano o Hilarinom interesovanju za okultno. Njen mentor u vreme studentskih dana bio je ozloglašeni Sol Dejvid Alinski, autor knjige „Pravila za radikalne“ u kojoj otvoreno hvali Lucifera.

(Katehon)

KOMENTARI8 komentara

 1. Anđe says:

  Zlo vlada u vazduhu u deci nepokornosti. Govori Sveto Pismo: "1 Bog je Hristom oživeo i vas koji ste bili mrtvi zbog svojih prestupa i grehova, 2 u kojima ste nekada živeli po duhu ovoga sveta, po vladaru vazdušnih sila, po duhu koji sada dejstvuje u sinovima nepokornosti; 3 među ovima smo i mi svi nekada živeli u svojim plotskim požudama čineći plotske želje i smeranja, pa smo kao i ostali po prirodi bili podložni Božijem gnevu. 4 Ali Bog, koji je bogat u milosti, zbog svoje velike ljubavi kojom nas je zavoleo, 5 oživeo je Hristom i nas koji smo bili mrtvi u svojim prestupima, - blagodaću ste spaseni, - 6 i s njim je vaskrsao nas i postavio na nebesima u Hristu Isusu, 7 da u budućim vekovima pokaže preveliko bogatstvo svoje blagodati - svojom dobrotom prema nama u Hristu Isusu. 8 Jer ste posredstvom vere blagodaću spaseni, i to nije od vas, - Božiji je dar; 9 ne od dela, da se niko ne pohvali. 10 Mi smo, naime, njegovo delo, u Hristu Isusu stvoreni za dobra dela, koja je Bog unapred pripravio - da u njima živimo." Međutim samo zlo i presto satanin je upravo tamo gde može najviše da naškodi ljudskom rodu. Hristos nas je otkupio svojom žrtvom a ovaj protivnik nas otpađuje od Hrista.

  • Gordan says:

   Postoje Policijske Službe, nadležne u toj oblasti...! P.S. Prika,'ajde ti Psihijatru !

   • Anđe says:

    Pa postoje policijske službe ali u americi i engleskoj su sotonske crkve zvanične i zaštićene, pa ih policija samo brani i štiti. Mi Srbi ne idemo baš psihijatrima jer nam to valjda čast ne dopušta, možda ego.. Ali ti prika nisi baš upućen i naučen, ovo su samo Prigodni citati iz Svetog Pisma, ne znajući istinu mnogi ostaju u obmani. Sory

  • Mare says:

   buraz ne znam da li si obavesten,ali isus nije bio nikakav "bog". Bio je samo covek koji je razapet na krstu za kaznu od jevrejskih crkenih staresina koji su dilovali sa rimljanima,skinut sa krsta i pobegao prvo u francusku,aonda u kasmir u indiji gde je umro i sahranjen u jednom islamskom svetilistu. To znaju i "nasa" crkva i katolicka ali se o tome strogo cuti. Ali ako znaju to,onda neka objasni "nas" patrijarh zasto se sprema spajanje srpske pravoslavne crkve sa katolickom i proglasenje lucifera za jedinog i neprikosnovenog boga na planeti? Zasto se radi na stvaranju jedinstvene religije koja ce vladati planetom-luciferijanizam?

 2. SRBENDA says:

  Svaka čast brate na komentaru... zaista je sve to Istina živa a nama ljudskim bićima je jedini put za spas Gospod Isus Hristos. U Bibliji je sve rečeno što je trebalo da bude rečeno.

 3. gregori pek says:

  Ako je sve receno u Bibliji, sta trazis na ovom forumu. Hrista???

 4. punca says:

  HILARI , ta JEVREJSKA MASONSKA MRAČNA POŠAST .. HILARI /  ZLO od zla , “prvosveštenica Iluminata“-“boginja ove okultne grupe.  Klintonka je Jevrejka,  koja ima SAMO jevrejske interese.  Tramp koji je baš 45. predsednik Amerike nosi veliku simboliku zbog mističnosti tog broja !!!...

 5. punca says:

  45_TRAMP = TRANSPARENTNOST . Tramp koji je baš 45. predsednik Amerike nosi veliku simboliku zbog mističnosti tog broja 45. i to je TRANSPARENTNOST!!!... POLITIKA JE BIZNIS i TRAMP JE BIZNISMEN!!! DONALD TRAMP JE NOVI PREDSEDNIK AMERIKE! a 45. predsednik SAD je Donald TRAMP , koji ĆE PROMENITI SVET i CEO SVET SE MENJA i POČINJE NOVA ERA u 21. veku !!!..."Tramp kao što je došao, tako i odlazi ..i Amerika se raspada. Dolazi NOVA ERA u 21.veku najbogatijih koji otimaju i najsiromašnijim i najkriminalnih mafijskih ljudi na Planetu zemlje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *