ОЛИВЕР СТОУН: Америчка пропаганда од Путина прави монструма, а он то није

OLIVER STOUN: Američka propaganda od Putina pravi monstruma, a on to nije

31 jula 2023

SLAVNI američki filsmki reditelj Oliver Stoun rekao je da Zapad namerno iskrivljuje sliku o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Naglasio je da to na Zapadu smišljeno demonizuju Putina, u – sopstvenom interesu.Stoun je podsetio da ima lično iskustvo sa ruskim liderom, tako da može da o njemu sudi trezvenije i istinitije.

Govoreći o svom intervjuu sa Vladimirom Putinom iz 2017. godine, američki reditelj je naglasio da je predsedniku Ruske Federacije postavljao direktna i poštena pitanja i da je dobijao poštene odgovore.

„Putin nije monstrum koji od njega pravi američka propaganda. A to što ona pravi je tragedija za žaljenje“, naglasio je Stoun.

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad5 says:

    ne vredi više ništa,razumu i razumnim ljudima ovde nema više mesta u vezi celog ovog haosa oko napada na ruse..ako u americi mogu da imaju onakvu karikaturu od predsednika mislim da je sve jasno...ne treba više...jer je očigledno da MONSTRUM sedi u fotelji američkog predsednika a ne u moskvi,to nikakva propaganda više ne može da zabašuri ili iskrivi..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *