ОЛИВЕР СТОУН ОТКРИО имена оних који контролишу БАЈДЕНА

OLIVER STOUN OTKRIO imena onih koji kontrolišu BAJDENA

3 avgusta 2023

Režiser Oliver Stoun: SAD su organizovale državni udar u Ukrajini, koji je izazvao oružani sukob.

On je u intervjuu Raselu Brendu naveo da je krajnji cilj Vašingtona „prodor u Rusku Federaciju“.„Amerikanci vole da sve pojednostave i ovaj sukob nazivaju „ruskom invazijom Ukrajine“, ali ova tačka gledišta je veoma primitivna i jednobojna“, naglasio je filmski reditelj.

Prema njegovim rečima, od prvih dana je američki neokonzervativni pokret, koji je i započeo rat u Iraku 1990-ih, bio u ratu sa Ruskom Federacijom. Sada su ovi ljudi preplavili američku vladu i Stejt department.

„Vrlo dobro znate njihova imena: Viktorija Nuland, Džejk Salivan savetnik za nacionalnu bezbednost, Entoni Blinken državni sekretar, izgleda da svi oni imaju kontrolu nad Bajdenom, tim starim vitezom iz hladnog rata“, dodao je Stoun.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. persida says:

  Kaze Nuland jer ne sme da kaze cionisti. Onda bolje neka cuti.

 2. stari orah says:

  A ko će drugi gojama "otkrivat" (zamagljivat) ko koga kontroliše, nego Jevrejin u službi cionizma. "Stoun je rođen u Njujorku, u porodici Žaklin i Luisa Stouna. Odrastao je u Menhetnu i Stamfordu. Njegov otac je bio Jevrejin i njegova majka, porijeklom Francuskinja, katolikinja." Treba li sumnjati da Jevrejski glumac u službi cionizma Oliver Stoun zna da su cionisti režirali ukrajinsku predstavu, baš kao i kurtona predstavu i da oni iza kulisa kontrolišu globalni Holivud u kojem su zarobljeni umovi slepih Goja. Zna Stoun da je Bajden cionist. Kako se samo Stoun nije setio spomenuti Bajdenovo javno priznanje da je cionist. Stoun, takođe, zna da su cionisti judeo boljševičkom revolucijom potpuno prodrli u Rusiju svrgavanjem i ubistvom cara Nikolaja i od tada drže čvrsto u svojim rukama najvažnije konce u Rusiji-i one na kojima je "ruski" tzv. car Vlado Šelomov, a naravno i one na kojima je Elvira Nabuilina-tzv. guverner privatne cionističke banke "Rusije" koja od 1 avgusta počinje sa plasiranjem digitalne cionističke rublje kao sredstva za zatvaranje Ruskih građana u digitalni logor. Još Stoun spominje Jevreje Blinkena i Nuland koji po njemu kontrolišu Bajdena, ali neće da kaže da su Jevreji i to u službi cionizma. "Blinken je rođen 16. aprila 1962. u Jonkersu, Njujork, od jevrejskih roditelja, Judith (Frehm) i Donalda M. Blinkena, koji je kasnije služio kao ambasador SAD u Mađarskoj.' "Nuland je rođena 1961. od porodice Shervin B. Nuland, hirurga rođenog od istočnoevropskih jevrejskih imigranata, i majke Rone MekKan, rođene Gulston, hrišćanke, Britanke."

 3. milorad5 says:

  bajden je bio lažov i politički prevarant ...zato je i gurana njegova karijera jer je smrad bio korumpirana i oportunistička ličnost sa solidnim obrazovanjem i dobrim govorničkim talentom..ekstra interesantan da zavodi i laže biurače i neupućene...ovi iza njega su to znali a glavni šef cele ekipe ubica i lopova je klinton veštica vanbračno kopile iz kanadsko-američke multimilijarderske familije (zaboravio sam im prezime neka braća su to) i izgleda da je i obama u nekoj daljoj porodičnoj vezi sa njom isto kao kopile iz tog istog familijarnog kruga..oboje imaju VEOMA opskurno poreklo i neznaju im se pravi roditelji...ETO to vam je objašnjenje proapsti amerike..DVA KOPILETA UDRUŽENA SA MNOGO DRIPACA I TATINIM PARAMA I VEZAMA IZA LEDJA ZAJEDNO SA NEKOLIKO DRUGIH KLANOVA AMERIČKE OLIGARHIJE I NACI PARAMA KOJE STOJE IZA NJIH( BUŠ FAMILIJA JE JEDAN OD PREDSTAVNIKA TE GRANE ZAVERE)...AKO SE TE FAMILIJE NE ODUZMU OD ŽIVOTA IMAĆEMO NUKLEARNI RAT SIGURNO...I MISLIM DA SE UBRZANO RADI NA NJIHOVOM OBREZIVANJU I DOVODJENJU U RED U OKVIRU SVETSKE HORTIKULTURE..BAŠTA MORA DA BUDE UREDNA KOROV NE MOŽE OVOLIKO DA PREVLADA KAO SADA...SAD SU IM SVIO ZA PETAMA JER SVIO SHVATAJU DA ĆE IH POBITI JEDNOG PO JEDNOG AKO IM SE DOZVOLI DALJE DA DIVLJAJU OVAKO,PRVA SOPSTVENE PRIVATNE DRŽAVE PLJAČKAJU NA BERZI KOLIKO IM SE ŽEFNE I UNIŠTAVAJU ČITAVE EKONOMIJE ČAK I ZA MALE PARE...POLETELI SU VISOKO SAD ĆE DA TRESNU O ZEMLJU IZ SVE SNAGE...

 4. Cp6a says:

  Ha, ha, kurvati k'o kurvati. Nije imao ko da im nacizam izbije iz glave, nego su za sve monstruoznosti još i nagrađeni. Makar da su se samo osvrnuli na ono po čemu je sve Stoun poznat, nego mu, tipično nacistički, odmah premeravaju lobanju. A kako to da navodni cionista nije iz udobnosti svoje Amerike, oslobođen regrutacije i zaštićen gledao preko TV-a kako "goje" gurnute u rat ginu u Vijetnamu, nego je kao dečkić dva puta teško ranjavan u borbi kao pešadinac? Ah da, to je sve izmišljeno, kao i njegova ratna odlikovanja.

  • EkRostand says:

   Svaka časta Stounu,ali nije nam otkrio ništa što već nismo znali.Olivere de nam kaži kako da se tog zla oslobodimo,jasno nemaš pojma,a i kako ćeš imati kad si glasao za ovo bajden đubre.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *