ОЛИВЕР СТОУН ПРИМИО РУСКУ ВАКЦИНУ: „Не разумем зашто је Запад игнорише“

OLIVER STOUN PRIMIO RUSKU VAKCINU: „Ne razumem zašto je Zapad ignoriše“

15 decembra 2020

Američki režiser Oliver Stoun primio je rusku vakcinu protiv kovida i izjavio da ne razume zašto je ignorišu na Zapadu.

„Primio sam vakcinu pre nekoliko dana. Još uvek ne znam koliko je ruska vakcina efikasna, ali sam čuo mnogo pozitivnih reakcija na nju. Predstoji mi da se vakcinišem još jednom, biće potrebno da dođem ponovo“, rekao je on.Čuveni reditelj je dodao da je ruska vakcina korisna.

„Ne razumem zašto je na Zapadu ignorišu, štampa jednostavno prećutkuje sve informacije“, izjavio je Stoun za ruski „Prvi kanal“.

Ranije je saopšteno da trostruki dobitnik „Oskara“ snima film u Belojarskoj nuklearnoj elektrani u Sverdlovskoj oblasti.

Podsetimo, Ministarstvo zdravlja Rusije registrovalo je u avgustu prvu na svetu vakcinu za prevenciju kovida 19, koju je razvio Nacionalni istraživački centar za epidemiologiju i mikrobiologiju „Gamaleja“ u saradnji sa Ruskim fondom za direktne investicije. Vakcina se zasniva na proučenoj i proverenoj platformi humanih adenovirusnih vektora, čije su važne prednosti bezbednost, efikasnost i nepostojanje dugoročnih neželjenih efekata.

Ruski fond za direktne investicije saopštio je ranije danas da efikasnost ruske vakcine kod teških slučajeva koronavirusne infekcije iznosi čak 100 odsto.

KOMENTARI4 komentara

 1. I Love persida says:

  Crni olivere, bolan ne bio, ti nisi obavešten da je Rusija pod sankcijama, to što oni imaju jedini dobru vakcinu to im je samo njihovo nacionalno blago koje ni unesco ne revnuje, ko primi rusku vaccine taj je privelegovan, ali moguće da to neće da ti prizna zapad kao da si "primio Vaccine" ako nije bilijencetova onda to nije to. Čudi me kako se neki ljudi prave da baš ništa ne znaju i samo se zeke.

 2. I Love persida says:

  Ali kada dođeš po drugi put sačekaće te neke sačekuša, nema revakcinacije pa možda dobiješ koronu i proglase da te je ubila ruska vakcina. Ja od ruskih medikamenata koristim samo vodku, a ona ne ide zajedno sa vakcinom, e moj Olivere, sve treba ja da te informišem, da nisi bre brat onom koštunjavom?

  • Pidza says:

   Votka i lupetanje idu zajedno

   • Milutin says:

    U svim holivudski filmovima Amerikanci su ti koji su prvi u svemi i spasavaju ceo svet. I svi im se dive. Ali gle belaja. U stvarnom životu Rusi prvi, ruku pod ruku sa Kinezima. A to holivudski scenario, po kome žive Amerikanci i po kome vode i svoju politiku, ne može da podnese. Holivud ne snima dokumentarce. Osim ako ne bude potrebno snimati rimejk o Kenediju ali sa Bajdenom u glavnoj ulozi. Naravno u Dalasu. Pa kad glumci mogu biti Predsednici što jedan Predsednik nebi bio i glumac. Da odigra svoju prvu i zadnju životnu ulogu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *