ОН ЈЕ НОСТРАДАМУС АМЕРИЧKИХ ИЗБОРА: Предвидео је сваког победника од 1984. године, а ево ШТА САДА KАЖЕ

ON JE NOSTRADAMUS AMERIČKIH IZBORA: Predvideo je svakog pobednika od 1984. godine, a evo ŠTA SADA KAŽE

18 avgusta 2020

Alan Lihtman, profesor istorij na Američkom univerzitetu, poznat je kao „Nostradamus“ predsedničkih izbora pošto je tačno predvideo pobednika u svakoj trci za Belu kuću još od reizbora Ronalda Regana 1984. godine.

Lihtman je i ovog puta objavio svoje predviđanje i to u videu snimljenom 5. avgusta.– Predviđanje je da će Donald Tramp izgubiti Belu kuću ove godine – rekao je on.

Profesor za svoja predviđanja koristi sistem „13 faktora“ koji uključuju ekonomiju, položaj, socijalne nemire i skandale. Na svaki od ovih se može odgvoriti sa „istinit“ ili „lažan“, a ako je šest ili više faktora označeno sa „lažan“, onda neko gubi vlast.

Ti faktori takođe govore i o „harizmi“ kandidata.

– Tajna je da pazite na veliku sliku snage i performansa. Ne obraćajte nikakvu pažnju na ankete, radnike, svakodnevne uspone i padove kampanje. To je ono što ovi faktori mere – rekao je on.

Ankete trenutno pokazuju da pretpostavljeni kandidat demokrata Džo Bajden ima prednost nad predsednikom Donaldom Trampom, ali kao što pokazuju rezultatu prethodnih izbora 2016. godine, ankete mogu biti pogrešne. U to vreme su sve ankete predviđae pobedu Hilari Klinton.

Lihtman je od 1984. godine svaki put pogodio ko će pobediti na izborima.

Prema njegovom sistemu, Bajden ima sedam faktora, odnosno „ključeva“, prednosti.

KOMENTARI3 komentara

  1. E.Lirsch says:

    A ti "kljucevi prednosti" su vazni samo na dan izbora a on je predvideo sve to 5 Avgusta. Kladim se da je ovoga puta omanuo. USA od predsednickih izbora ce napraviti LAKRDIJU a Profa... to ne spomenu.

  2. M says:

    Bit će"veselo"ako Bajden pobijedi!Zato navijam za Trampa,usprkos svih anketa,podmetnutih Corona,nemira,itd.!Vjerovatno će ga prije izbora i žestoko pokušati ubiti,jer namjerava izaći u kampanju s prljavim vešom protivnika,i to je najveća opasnost za Trampa!Ali,Tramp jednostavno mora pobijediti,inače zlo i naopako na kvadrat!Ovako samo zlo i naopako!Zato vjerujem da će Tramp ipak pobjediti!Inače ludilo!

  3. Popara Dorcol says:

    Ko ce drugi da ima vidljivost u buducnost nego oni!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *