„ОНИ ЋЕ БИТИ ВЛАДАРИ СВЕТА!“ Путин својом изјавом ШОKИРАО ПЛАНЕТУ

„ОНИ ЋЕ БИТИ ВЛАДАРИ СВЕТА!“ Путин својом изјавом ШОKИРАО ПЛАНЕТУ

30 маја 2019

Русија мора да осигура технолошки суверенитет када је реч о вештачкој интелигенцији, јер она земља која себи обезбеди монопол у тој области, постаће „владар света“, изјавио је председник Русије Владимир Путин.

– Већ сам говорио на ту тему, али поновићу – уколико неко осигура монопол у области вештачке интелигенције, последице су свима јасне – тај ће постати владар света – рекао је руски председник.Путин је оценио да није случајно што су многе земље већ усвојиле акциони план који се тиче развоја таквих технологија.

– Наравно да морамо да осигурамо технолошки суверенитет у овој области. То је од пресудне важности за наш бизнис и за економију – истакао је он.

Путин је додао и да је развој вештачке интелигенције изузетно корисна ствар и за побољшање квалитета живота грађана, али и за јачање одбрамбене способности Русије.

KOMENTARI2 коментара

  1. Velika Metla says:

    Сотона је владар овога света,зато ти је Путине све узалуду,као и свима осталима! Ви сте само његови пуки извршитељи. Али,ви сте тако изабрали добром вољом,која вам је дата од Бога,а не од сотоне. Читајте Свето Писмо,јер тамо је све записано.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u