„ОНИ ЋЕ БИТИ ВЛАДАРИ СВЕТА!“ Путин својом изјавом ШОKИРАО ПЛАНЕТУ

„ONI ĆE BITI VLADARI SVETA!“ Putin svojom izjavom ŠOKIRAO PLANETU

30 maja 2019

Rusija mora da osigura tehnološki suverenitet kada je reč o veštačkoj inteligenciji, jer ona zemlja koja sebi obezbedi monopol u toj oblasti, postaće „vladar sveta“, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

– Već sam govorio na tu temu, ali ponoviću – ukoliko neko osigura monopol u oblasti veštačke inteligencije, posledice su svima jasne – taj će postati vladar sveta – rekao je ruski predsednik.Putin je ocenio da nije slučajno što su mnoge zemlje već usvojile akcioni plan koji se tiče razvoja takvih tehnologija.

– Naravno da moramo da osiguramo tehnološki suverenitet u ovoj oblasti. To je od presudne važnosti za naš biznis i za ekonomiju – istakao je on.

Putin je dodao i da je razvoj veštačke inteligencije izuzetno korisna stvar i za poboljšanje kvaliteta života građana, ali i za jačanje odbrambene sposobnosti Rusije.

KOMENTARI2 komentara

  1. Velika Metla says:

    Sotona je vladar ovoga sveta,zato ti je Putine sve uzaludu,kao i svima ostalima! Vi ste samo njegovi puki izvršitelji. Ali,vi ste tako izabrali dobrom voljom,koja vam je data od Boga,a ne od sotone. Čitajte Sveto Pismo,jer tamo je sve zapisano.

  2. Pravda says:

    Bog vas pozivio braco Rusi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *