„Они који продају ТО ЂУБРЕ нашој деци су ГОРИ ОД ХИТЛЕРА!“ Др Грујичић о НАЈВЕЋЕМ ЗЛУ данашњице

„Oni koji prodaju TO ĐUBRE našoj deci su GORI OD HITLERA!“ Dr Grujičić o NAJVEĆEM ZLU današnjice

30 aprila 2020

Prof. doktorka Danica Grujičić, direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju je, na trećoj Veb konferenciji govorila, između ostalog, i o legalizaciji marihuane.

– Ako mene pitate nikad. Mislim da je to veliko zlo. Moram da pohvalim predsednika SAD Donalda Trampa. To je prvi predsednik Amerike koji je prvi jasno i glasno rekao ko u neprijatelji SAD. Nisu ni ISIS, ni Al Kaida već narko-karteli Južne Amerike. Znajući koliko je ta pošast uzela maha, on je prvi koji je stavio prst na čelo i to rekao javno – navela je doktorka Grujičić.Kako je istakla, tako bi trebalo i mi da razmišljamo.

– Oni koji su u stanju da prodaju to đubre da bi od naše dece napravili morone su veći zlikovci za mene od Mengele, Hitlera i ostalih – navela je ona.

Govoreći o virusu korone dr Grujičić ističe da do težih simptoma dolazi onda kada virus ima sposobnost da parališe disajni centar, čime se javlja kratkoća daha i dolazi do slabosti disajne muskulature, kao i da pacijenti sa centralnim nervnim oboljenjima nisu u riziku više nego bilo koji drugi pacijenti.

Ipak, ako bude pronađena vakcina protiv korona virusa, onda će se posebno razmatrati šta sa ovim pacijentima.

– Pacijenti koji su operisali tumore na mozgu neće moći da prime aktivnu, odnosno živu vakcinu godinama. Smatra se da loše utiče na njihov centralni nervni sistem i da su podložniji negativnoj reakciji na živu vakcinu. Oni će moći da prime samo mrtve vakcine – istakla je.

KOMENTARI8 komentara

 1. ClLE says:

  Bravo Grujo

 2. Gagi says:

  Uvek je Srbija kroz svoju epohu imala dobre i kvalitetne ljude, malo ih je ali se uvek pojave kada je potrebno. Takva je Dr. Grujicic i ostali malobrojni koji rade u korist svog Srpskog naroda.HVALA joj na licnoj zrtvi.

 3. alexey says:

  Jel zna ona da je Amerika legalizovala uzgajanje marihuane?

  • Filip says:

   Ne tvrdim ništa ni ZA, ni PROTIV, ali to šta Amerika radi nije nikakv putokaz. Svojevremeno je u Americi bilo legalno prodavati i kupovati crnce, danas najnormalnije kupuju oružje...itd. Možda da se ugledamo na neku normalniju zemlju ili jednostavno sami da izaberemo svoj put u skladu sa narodom, tradicijom...itd, što se svega tiče, a ne samo marihuane.

 4. Popara Dorcol says:

  Koliko god ova trubela negativnost, postoji druga strana, pozitivnosti. Sve sto se uzima u velikim kolicinama pravi stetu organizmu, pa I samo mleko. Moze se videti da proizvod maslinovog ulja I marihuane, je takoreci lek za mnoge, bolesti, podizuci imunitet same osobe. Problem je sto ispitivanje nije dovoljno a mozda I jeste, Ali se cuti, Jer velike firme hoce da prodaju svoje tablets za vecnu upotrebi

  • Pravda says:

   A sta misli o izmisljotini zvanoj corona?

 5. Pingback: “ONI KOJI PRODAJU TO ĐUBRE NAŠOJ DECI, GORI SU OD HITLERA”: Doktorka Grujičić o pošasti koja je uzela maha! – VASELJENA

 6. Rista says:

  Isto tako su naši srpski veliki ljudi voleli i Turske precednike oko 500 godina zaredom. I davali im svoju decu da ih Turci vaspitaju i prave fanatične vojnike. Danas daju svoju decu Americi i Nemačkoj a nastaju savremeni, malo bogatiji, transparentni, visokoobrazovani i demokratski novojaničari. Aj nemojte srati i faliti nekog ko ide takvim stazama. Zar ste stvarno toliki slepci i ne shvatate šta se krije iza POTPUNO nepotrebne i suvišne izjave ljubavi prema Americi? Danas je Amerika za Srbiju isto što i Turska pre 6 vekova. Turci ocekli glavu caru Lazaru i Srpskoj državi, Amerikanci ocekli glavu caru Slobodanu i srpskoj državi, ali VELIKI Srbi su transparentni, demokratski i pragmatični. Nema veze što vam je neko trenutno simpatičan. Posledice takvog odnosa su - beskonačno ropstvo. Zahvaljujući Americi, Srbija nije u stanju danas ni svoj paradajz da ima. U današnje vreme bar kmetovi ne morate da budete, ako ste već pragmatični robovi. Ne može se Srbija osloboditi tek tako od Amerike, ali bar ne morate da je ljubite u dupe. To od vas niko ne traži. Ne zamračujte svoja shvatanja više nego što se mora. Ajde sada sete i razmislite čemu se divite?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *