ONO ŠTO FARMACEUTI NISU MOGLI: Filipinski doktor pronašao lek za DIJABETES, sprema se za samo 5 minuta – RECEPT

ONO ŠTO FARMACEUTI NISU MOGLI: Filipinski doktor pronašao lek za DIJABETES, sprema se za samo 5 minuta – RECEPT

30 januara 2017

vgfdsklhg438fhdksdsxl-640x419

Poznato je da je dijabetes jedna od najzastupljenijih i najozbiljnijih bolesti današnjice te da je čak i opasna po život iz razloga što vremenom počinje uticati na organe poput bubrega te izazvati razna oštećenja, dovesti često do amputacija i slepila.

Prema Internacionalnoj Dijabetes Federaciji u Filipinima postoji najveći broj obolelih od ove opake bolesti u svetu. Iako su sprovedena brojna istraživanja do leka za dijabetes tip 1 se nije došlo, izbor je samo insulin.

Međutim, nedavno je Dr. Jaime Dy-Liacco otkrio da je pronašao konačno lek za dijabetes! On se u svom dugogodišnjem istraživanju posvetio pronalasku leka za ovu veoma tešku bolest.

Naime, on je napravio mešavinu koja sadrži minerale koji su potrebni za borbu protiv dijabetesa. Najbolje od sve jeste što za njenu pripremu vam treba samo nekoliko sastojaka i 5 minuta vašeg vremena.

Sastojci

– 12 komada ljute paprike Siling labuyo
– 2 sirova jaja
– 1/2 kašičice morske soli

Priprema i način korišćenja

Iseći i samleti paprike pa ih dobro pomešati sa 2 jaja. Na kraju dodajte pola kašičice morske soli i to je to. Vaš lek je spreman i možete ga popiti.

Pogledajte video:

(megagiga)

KOMENTARI2 komentara

  1. kuka says:

    Koji je ovo jezik? Ja ništa ne razumem.

  2. Nićifor says:

    Koji je jezik? Filipinski.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *