ОНО ШТО МНОГЕ СРБЕ МУЧИ! ЕВО ОДГОВОРА (ВИДЕО)

ОНО ШТО МНОГЕ СРБЕ МУЧИ! ЕВО ОДГОВОРА (ВИДЕО)

5 октобра 2020

Појавом КОРОНАВИРУСА, многа путовања и туристички аранжмани су отказани, самим тим то је постао један од највећих проблема за Србе.

Да ли ће моћи да путују, шта ће бити са уплаћеним аранжманима, да ли ће им агенције вратити новац…ЕВО ОДГОВОРА у видеу од 6:00

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Риста says:

    Има пукнем од смеха.Одакле вам толке паре Срби моји? Ееееј бре, па то све озбиљно и научно, високостручно, по закону...Колко има тих високо модерних службеника и служби у вези туризма? Они су сви НЕ производни паразити. Ко то каже ко то лаже да је Србија сиромашна. Желим вам срећне дане на туризму. Жао ми је кад мој народ губи паре, али мислим оно на економском нивоу, као знаш она страна улагања па ако не знате клечећи да отпевате народне песмице улагача на његовом језику, онда добијете отказ. Обе те појаве мрзим из дна душе. И улагања и то што од Срба праве певаљке, али када дође до туризма, е то је нешто друго. То је високо ризично улагање и обично није потребно него је на добровољној неоснови. Ту већ не роним сузе. Кажем, то је лични али висок ризик. По закону брале. Ај нећу да будем оштар јер заиста имам поверења у вас и да ће Срби бацати паре безвезе целог века. И то 2 милиона Србаља. Јел знате колико девиза извучете из своје сиромашне државе? Јел знате колико штетите следеће генерације не развијајући своју државу? А следеће генерације су ваша деца. Свака вам част, Срби. Клечите и певајте и даље корејске народне песмице. То је ваш избор и нема везе са поробљавањем Србије. Сваке године можете изградити бар једну јаку фабрику и средити један градић у Србији да процвета, али ви о томе и не размишљате. Па ништа онда. Клечите и певајте.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u