ОНО ШТО МНОГЕ СРБЕ МУЧИ! ЕВО ОДГОВОРА (ВИДЕО)

ONO ŠTO MNOGE SRBE MUČI! EVO ODGOVORA (VIDEO)

5 oktobra 2020

Pojavom KORONAVIRUSA, mnoga putovanja i turistički aranžmani su otkazani, samim tim to je postao jedan od najvećih problema za Srbe.

Da li će moći da putuju, šta će biti sa uplaćenim aranžmanima, da li će im agencije vratiti novac…EVO ODGOVORA u videu od 6:00

KOMENTARIJedan komentar

  1. Rista says:

    Ima puknem od smeha.Odakle vam tolke pare Srbi moji? Eeeej bre, pa to sve ozbiljno i naučno, visokostručno, po zakonu...Kolko ima tih visoko modernih službenika i službi u vezi turizma? Oni su svi NE proizvodni paraziti. Ko to kaže ko to laže da je Srbija siromašna. Želim vam srećne dane na turizmu. Žao mi je kad moj narod gubi pare, ali mislim ono na ekonomskom nivou, kao znaš ona strana ulaganja pa ako ne znate klečeći da otpevate narodne pesmice ulagača na njegovom jeziku, onda dobijete otkaz. Obe te pojave mrzim iz dna duše. I ulaganja i to što od Srba prave pevaljke, ali kada dođe do turizma, e to je nešto drugo. To je visoko rizično ulaganje i obično nije potrebno nego je na dobrovoljnoj neosnovi. Tu već ne ronim suze. Kažem, to je lični ali visok rizik. Po zakonu brale. Aj neću da budem oštar jer zaista imam poverenja u vas i da će Srbi bacati pare bezveze celog veka. I to 2 miliona Srbalja. Jel znate koliko deviza izvučete iz svoje siromašne države? Jel znate koliko štetite sledeće generacije ne razvijajući svoju državu? A sledeće generacije su vaša deca. Svaka vam čast, Srbi. Klečite i pevajte i dalje korejske narodne pesmice. To je vaš izbor i nema veze sa porobljavanjem Srbije. Svake godine možete izgraditi bar jednu jaku fabriku i srediti jedan gradić u Srbiji da procveta, ali vi o tome i ne razmišljate. Pa ništa onda. Klečite i pevajte.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *