ОНО ШТО СУ СВИ ЧЕКАЛИ: Стигао руски одговор Великој Британији

ONO ŠTO SU SVI ČEKALI: Stigao ruski odgovor Velikoj Britaniji

15 marta 2018

Moskva će, kao odgovor na proterivanje ruskih diplomata iz Londona, uskoro proterati britanske diplomate iz Rusije, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

Lavrov nije saopštio tačan rok kada će se to desiti, niti broj proteranih pripadnika britanske diplomatske misije.

„Uskoro“, odgovorio je ruski diplomata na pitanje kada će se to desiti.

On je naveo da će „kao korektni ljudi, o tome prvo obavestiti svoje britanske kolege“.

Lavrova je nazvao uznemirujućim poslednje akcije britanske Vlade „koje prelaze granice elementarne pristojnosti“. On je naveo da će ruska strana biti spremna da se vrati saradnji sa EU kada partneri prestanu da „slede američku rusofobičnu tendenciju, uključujući sankcije i provokacije“.

Podsetimo, britanska premijerka Tereza Mej je naložila da se protera dvadeset troje ruskih diplomata zbog trovanja bivšeg pukovnika GRU Sergeja Skripalja.

Sergej Skripalj i njegova ćerka Julija pronađeni su onesvešćeni 4. marta u Solsberiju u južnoj Engleskoj, a prema navodima, oni su otrovani vojnom nervnom supstancom.

Britanska policija saopštila je da će istraga o napadu hemijskom supstancom na Skripalja trajati više nedelja i da u dosadašnjoj istrazi još nema nijednog osumnjičenog.

KOMENTARI21 komentara

 1. Velika Metla says:

  Možda je i dobro što Rusija dozvoljava ovim pirgavim gadovima da postoje,jer su u neviđenom strahu i mržnji prema Rusiji! A živeti u strahu je verovatno jednako haosu od života! Hahahahahaha............,jadne pirgave skotine,konstantno u strahu!

 2. Bole says:

  Prvo ovo:"Podsetimo, britanska premijerka Tereza Mej je naložila da se protera dvadeset troje ruskih diplomata zbog trovanja bivšeg pukovnika GRU Sergeja Skripalja." Pa onda: "Britanska policija saopštila je da će istraga o napadu hemijskom supstancom na Skripalja trajati više nedelja i da u dosadašnjoj istrazi još nema nijednog osumnjičenog." I gde je sad tu logika? Nema je. Ali vazno da je Rusija kriva.

  • Velika Metla says:

   Bole,potopiti "ostrvo pirgavih"i nema više dilema!

   • doktrina soka says:

    Izgleda da ce tako i biti,pa to je jedno malo ostvo u Atlantiku,naseljeno sa puno skotova,koji celo covecanstvo tlace vec vekovima od istoka do zapada.Ajmo Rusi,ako necete vi njih oni ce vas.Jos jedna potopljena Atlantida nece skoditi.

   • Zaharije qSerak says:

    Ti stvarno misliš da je to moguće ? Ne,nije pitaj Lazanskog,ako imaš sumnju.

   • goran says:

    Opet Rusi fini, opet kulturni, a Zapad ih gazi. Uzas. Sve dok su tu Putin i Jeljcinov agent Lavrov, nece biti promena, vec samo prazne retorike.

    • DUSKO says:

     I KO JE UBIO DJINDJICA , EBGLEZI , ISTI ONAJ STO JE ORGANIZOVAO UBISTVO LEDI DAJANE !!!

  • RASPUCHIN says:

   Naravno da je sve jasno. Za hemijsku supstancu , kojom je "izvršen napad" , rekli su da je proizvedena u vrijeme "hladnog rata" a to bi značilo da je (nakon raspada SSSR-a) ista ostala u vojnom arsenalu najmanje pet država koje su neprijateljski nastrojene prema Rusiji a bile su u sastavu SSSR-a. Zbog toga će istraga trajati tako dugo i to sve dok svi ne zaborave šta se u stvari trebalo istražiti.

  • zlatko says:

   Pritom ruskih bivših agenata-prebega ima na hiljade u različitim zemljama sveta i ni jednom od njih nije zafalila dlaka s glave. Samo u Britaniji oni padaju ko muve, i to od otrova koje je lako utvrditi prilikom autopsije iako danas postoje vrlo efikasni otrovi koji već nakon sat-dva ne ostavljaju nikakav trag, jer se u potpunosti razlažu, pa patolog obično zaključi da je smrt prirodna, posledica srčanog udara. Zato se meni ovih dana mota po glavi onaj naslov filma "Pozovi M. radi ubistva". Neka ova M. pripazi šta radi!

  • Zaharije qSerak says:

   Je li možda imaš sumnju u Rusiju kao direktnog učesnika?Pa samo pogledaj 16 ljudi koji su na misteriozan način nestali .....!!

   • Velika Metla says:

    Balijaneru,KO nama uopšte i garantuje da je ceo ovaj slučaj uopšte i istinit? Pirgavi garantuju,a? Iste su ljudske veličine kao i ti što si! Ti se,balijaneru,nisi javljao povodom uubistva novinarke Galicije,koja je otkrila velike spletke,malverzacije,korupcije,pranje novca u eu-rajhu! Da i nju Rusi nisu možda uubili? Po tebi sigurno jesu! Nađoše li tvoji voljeni zapadnjaci i nacisti imena čemerikanci hemijske otrove uu Iraku? Ne,naravno! Nađoše li biološke otrove u Libiji? Ne,naravno! I TI si smradu našao da kevćeš i laješ bilo šta i bilo protiv koga,umesto da se poklopiš ušima i zavežeš lajavu gubicu! To što su ti dali pasoš nacističke amerike,ne znači i da si Boga povukao za nogu,pa laješ na svaki prefiks SRB i RUS!

  • Predrag says:

   Sve su to objavili Britanski mediji. Naravno da tu nema logike i ne može je biti jer nije ni potrebna. Britanski građani( većina) su na intelektualnom nivou kišne gliste, od prilike kao i u Srbiji. Rusija pokušava u smiraj čovečanstva da vrati ljudskost i logiku a da li će uspeti videćemo.

 3. Mime Nikolić says:

  Bez obzira što smo poprilično ekonomski vezani za EU, trba što pre potpsati neki ekonomsko-vojni savez sa Rusijom. Samo Rusija može pomoći Srbiji i spasiti je od neprihvatljivih ucena. Zar nije više nego drdko, bombama oteti Srbima Kosovo i još tržiti i pristati da celo Kosovo pripadne šiptarima, a Srbima ne dati ništa. Samo imbecil na to može pristatij a pošto se sami nemožemo odupreti toj sramnij uceni Zapada, NUŽNO je sklopiti savez sa Rusma koji su voljni da nam pomognu. Čemu u takvoj situaciji dilema Rusija ili Zapad. Dakle dileme nema, RUSIJA !!!

 4. Barakuda says:

  Bole je sve rekao, prije istrage i konačnog saznanja, proteruju se ruski državljani ! Ovo podsjeća na Divlji Zapad, prvo pucaj, a onda pitaš kako se zove ! Klasična priča sa primitivcima !

 5. Pikt says:

  nema nijdnog osumnjičenog, a uvode odmazdu Rusiji.Dosledno, nema šta.U duhu izbezumljenih Brita, jer se osuo Hadrijanov zid.

 6. Raspućin says:

  MALI britanci bi konačno morali da prihvate realnost da je Rusija VELIKA! I tu je početak i kraj priče. Sve ostalo pripada istoriji...

 7. Sarmat says:

  Nisam ni sumjnao u rusku kontru.

  • Zaharije qSerak says:

   Kontru?

 8. Milax says:

  Britanci- pegave sante leda.Sta ste od njih drugo I ocekivali nego otrov,smrad I siktanje iz smrdljivih usta.

 9. Gagi says:

  Hajka ce trajati do nedelje kada ce Putin ubedljivo osvojiti jos jedan mandat.Ovi zapadni pacenici u ocaju pokusavaju da ometu Putinov izbor a ne shvtaju da je to pusta zelja.Od ponedelja Rusija ce krenuti u ofanzivu i panika zapadmih pacenika psihopata pedera i ostalh dekadentnih umobulnika ce biti jos veca odnosno pocinje kraj dominacije anglosaksonskog olosa i njihovih podguznih muva

 10. Milutin says:

  Ova akcija je dogovorena još prošle godine u februaru u londonu između amera i pedera. To što su čekali dosad je ubacivanje naoružanja u Ukrajinu, ispitivanje terena od strane CIE, ČEKANJE NA REAKCIJU TRUSIJE kad su im ebnglezi poubijali pilote i napali baze zajedno sa fašističkim ubicama SRBA I SRBSKE DECE IZ TRULE AMERIKE. O tom potpisanom sporazumu pisao je engleski novinar Pinter.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *