ОНО ШТО ВАМ НИKАДА НЕЋЕ РЕЋИ: Строги карантин = висока “смртност од Цовид-19” – ШОK ГРАФИKОН

ONO ŠTO VAM NIKADA NEĆE REĆI: Strogi karantin = visoka “smrtnost od Covid-19” – ŠOK GRAFIKON

15 marta 2021

Dakle, uzmimo „smrtne slučajeve“ (navodne) od Covid-19 na milion stanovnika, upoređujući dve grupe: zemlje sa strogim karantinom, naspram zemalja koje retko, ili govoto nimalo ne sprovode karantin.

Pošteno je reći da su ove 4 države bile zapažene po tome što NE nameću karantin – Švedska, Japan, Nikaragva, Belorusija. Ove države su, da napomenemo, mnogi kritikovali što to nisu učinile.Sa druge strane, ovih 5 država nametnulo je izuzetno stroge karantine: Velika Britanija, SAD, Francuska, Italija, Španija.

Na osnovu zvaničnih podataka, druga grupa ima ŠEST PUTA VIŠE smrtnih slučajeva na milion stanovništva, nego prva. Iznenađujuće. Šest puta više.

U tabeli u nastavku možete videti broj „smrtnih slučajeva“ od Covid-19 na milion stanovništva, od 1. marta.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI7 komentara

 1. Covid GEJts 2 .598 says:

  Samo ulizice vlasti, rodjene kukavice i poslusnici, koji cekanje da ih drugi spasu od parazitskih fasista kamufliraju to pred svojim zenama i decom svojom toboznjom mudrosti, pameti i lukavosti ( mentalitet hrvata,muslimana, cigana i siptara) veruju u stozerasko- gejtsov tzv.covid, izmisljeni virus koji "hara", zanimljivo, bas u vreme gripe. Takve treba vakcinisati gejtsovim vakcinama da degencici i kukavice nestanu jer te kukavice, ulizice, praznoglavci, korisni idioti i neobrazovane budale prava su vojska parazita na vlasti.

  • Cp6a says:

   Samo nam je još takav degen kao ti ovde falio. I evo, sreća nam se osmehnula. Dočekasmo degen-kapitalca.

   • Covid GEJts 2 .598 says:

    Skidaj gace, stizu ti Pfizer guzne boce.

    • Cp6a says:

     Pa da, odličnu sam ti dijagnozu dao.

 2. Zoran says:

  SAD nametnula stroge karantine? Hahahahaha. Ja sam u SAD....najslobodnija zapadna drzava sto se Korone tuice. Ne nosim masku u banci, u Volmartu, u restoranu.

 3. šiško says:

  Iz ove tabele se nedvosmisleno vidi da smrtnost ne zavisi od karantina, nego da je najviša u USA sa karantinom i Japanu bez karantina. To će reći da je uzrok u nečem drugom. Kad znamo da su Japan i USA najviše pogodjeni radijacijom posle havarije u Fokušimi, možda možemo krenuti u tom pravcu u daljem istraživanju. Kovid izgleda nema nikakvog naročitog uticaja na život na planeti, nego zlikovci koji zloupotrebljavaju sve čega se dokopaju, od virusa do nuklearne energije.

 4. I Love Jesus says:

  Ono što govori gen. u penziji Kon je upravo prenos onoga što zapoveda dr. Gates preko szo-a, a to je strogi karantin, najstrožiji, ako možemo samo da ležimo i lagano da dišemo a ako je moguće i da ne dišemo da ne bi emitovali štetni ugljen dioksid. Već desetak godina na Ted Talk mr. gates objašnjava da čovek za života ostavi oko 50 tona ugljenog otiska za sobom, što znači ovog puta - borimo se protiv prokletog čoveka da bi planeta preživela. Strogi karantin uspešnije ubija i zdravog i bolesnog od bilo kojeg kovida. To je super, ali oni ne znaju da Otac naš nebeski ima svoj plan za spasenje i obnovu planete i svakog čoveka kroz veru u delo koje je učinio kroz svog Sina a našeg Gospoda i Spasitelja Isusa Hrista.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *