OPASNE IGRE – Vođa ukrajinskih Jevreja – tajkun Kolomojski – organizovao masakr u Odesi?

OPASNE IGRE – Vođa ukrajinskih Jevreja – tajkun Kolomojski – organizovao masakr u Odesi?

16 maja 2014

20024Gubernator Dnjepropetrovske oblasti postavljen od strane kijevske hunte, tajkun Igor Kolomojski, rekao je u telefonskom razgovoru vođi ukrajinskog pokreta „Jugoistok“ Olegu Carjovu da je za njegovu glavu obećano milion dolara.

On je „posavetovao“ Carjovu da napusti Ukrajinu zajedno sa rođacima, „zato što ćemo vas vešati direktno na trgu“.

Predsednik Evropskog jevrejskog društva Kolomojski pretio je Carjovu u ime dnjepropetrovske jevrejske zajednice.

Telefonski razgovor dogodio se 9. maja kasno uveče, a presreli su ga bivši pripadnici Službe bezbednosti Ukrajine, koji sebe trenutno zovu Ujedinjeni sajber ustanici Donjecke, Luganske i Harkovske oblasti.

Oleg Carjov je izjavio da se taj razgovor zaista dogodio i da je snimak autentičan.

Isti izvori su objavili i drugi telefonski razgovor, do kojeg je došlo 10. maja, iz koga proističe da iza krvavih događaja u Odesi 2. maja takođe stoji Kolomojski.

Predsednik udruženja „Dobavljači carinske unije“ Oleg Noginski u razgovoru s nekim Janom Borisovičem govori o pretnjama Kolomojskog Carjovu i o potrebi da se svi Jevreji distanciraju od Kolomojskog.

U razgovoru se pominje i događaj u Odesi.

Oleg Noginski tvrdi da je bandite koji su priredili krvavi pir 2. maja angažovao Kolomojski.

Evo dela razgovora:

„Ne znam, imam osećaj da je on (Kolomojski) sišao s uma – iskreno da ti kažem.

Pritom je potpuno potvrđena informacija da je one momke u Odesi on angažovao. Potpuno. I to zbog toga da bi postavio Palicu (sadašnji gubernator Odeske oblasti Igor Palica) za gubernatora.

To su mi već potvrdili čak i u štabu Bloka (partije) Julije Timošenko…

Kod njih je situacija izmakla kontroli. Zadatak je bio da se oni (antimajdanovci) isprebijaju, tako da ih odvezu u bolnicu, i da se potpuno uništi kamp… Takav je bio dogovor.

On (Kolomojski) je došao i rekao: „Šta se zamajavate s tom Odesom?“. Tamo je bilo i to „Kulikovsko polje“ (mali kamp koji se sastojao od dva šatora antimajdanovaca) sve vreme, non stop… „Dajte mi Odesu i biće isto kao u Dnjeproptetrovsku“. Nijedan miš neće da promoli glavu. Oni mu odgovaraju: „Dobro“.

On (Kolomojski) je i sada tamo. I bavi se onim zbog čega je tamo, s jedne strane, za poslednja tri dana ubijeno 16 ljudi od onih koji su uhapšeni i ostali živi posle „Doma sindikata“ Dvoje su ubili ispred kuće. I tako dalje“.

Prema zvaničnim podacima, u krvavom pokolju koji su 2. maja priredili nacionalisti i najamnici iz bataljona „Dnjepar“ poginulo je 48 ljudi, a više od 200 je zadobilo rane.

Očevici tvrde da je broj poginulih veći od 100.

(Fakti.org)

KOMENTARI2 komentara

  1. Za Srbiju says:

    Poternica za inkvizitorskog zločinca i zvanično pismo Izraelu i svim jevrejskim zajednicama. Zvanično pismo UN sa svim snimljenim materijalom, javni linč i procesuiranje.

  2. Nikola says:

    citas i nevjerujes svojim ocima i ehu u mislima.Kada ga upitaju ciji si on ce kratko reci ja i tata neznamo amama nece da kaze.Cudni su putevi ljudski pogotovo uma.neznaju da je Nikola Tesla zelio mir,zdravlje i blagostanje i da je imao formuli za to u svom umu. ali ga profiteri zaustavise da istvari svoje snove.Dokaz su i vjest da farmacija ima ljekove za izljecenje 99% bolesti ali ljecenje donodi PROFIT veci.Mocnic svjetski to znadu kao i ja ali njihov je interes jaci od ljudskog zdravlja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *