ОПАСНО СЕ ЗАКУВАВА! Оперативна група МИ6 хитно пребачена на КиМ!

OPASNO SE ZAKUVAVA! Operativna grupa MI6 hitno prebačena na KiM!

8 septembra 2018

Operativna grupa britanske obaveštajne službe MI6 u sredu je iz Makedonije prebačena na Kosovo i Metohiju, i to isključivo zbog dolaska predsednika Aleksandra Vučića, pišu „Novosti“ pozivajući se na izvor iz obaveštajnih struktura.Kako prenosi taj izvor „Novostima“ Vučićeva poseta spada u visokorizične i za nju su, i politički i bezbednosno, veoma zainteresovane razne strukture, ne samo sa ovih prostora, nego i iz svetskih centara moći, a posebno britanske obaveštajne službe, čiji operativci već duže imaju pojačan angažman na ovim prostorima.

Beogradski dnevnik dalje navodi da su prema informacijama koje ima, za dvodnevnu posetu predsednika KiM „na noge“ podignute sve srpske službe bezbednosti, ali i međunarodne snage u pokrajini.

„Trase kojima se bude kretao Vučić i sva mesta koja će posetiti obezbeđivaće pripadnici Kfora i Kosovskih policijskih snaga. U vazduhu će sve vreme posete biti dva helikoptera Kfora, a još dve letelice sa sanitetskim materijalom biće u pripravnosti“ pišu „Novosti“.

KOMENTARI6 komentara

 1. Zoran says:

  Bas sam danas napisao, mad az aovo nisma cuo, d ace njega tamo neko na Kosovu da ubije. Obecao si i pravis se lud? To kod nas nema.

  • Rusofil says:

   Ni manje stete ni vece koristi.

 2. Milan says:

  Sve je ovo soros vec dogovorio. Ove pretnje su tu samo da pokazu kako je izdajnik ustvari hrabar . toliko sludjuju narod propagandom.

  • Deda Micko says:

   Od Vicka ne biva Lazar, cak ni uz pomoc medija.

 3. Zoran says:

  Ovi se bas nesto nacickali da ga "cuvaju". Ko Djindjica. :)

  • Velika Metla says:

   Daće Bog da ga i "sačuvaju" kao Đinđulicu lipsalu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *