„ОПЕРИСАН ЈЕ У ТАЈНОСТИ!“ Гласине се шире из Москве, Путин болује од рака!? Огласио се Кремљ!

„OPERISAN JE U TAJNOSTI!“ Glasine se šire iz Moskve, Putin boluje od raka!? Oglasio se Kremlj!

14 decembra 2020

Ruski predsednik je najbolesniji lider na svetu, ako verujete izveštajima pojedinih zapadnih medija. Popularni američki i britanski listovi sada tvrde da Vladimir Putin boluje od Parkinsonove bolesti, da je operisan u tajnosti i da se bori sa rakom.Iako su mnogi smatrali da je 2020. godina izazovna, za ozloglašenog moskovskog teoretičara zavere Valerija Soloveja bila je najbolja do sada. Uspeo je da zapadne novinske organizacije polude dva puta u isto toliko meseci. U novembru je tvrdio da Putin pati od neurodegenerativnog stanja i da će se uskoro povući sa mesta predsednika. Otkrića su prošarana po popularnim novinama, uključujući britanski Mejl Onlajn i Njujork Post.

Tada su prošle nedelje San i Ekspres u Britaniji pronašli njegov najnoviji uvid u Putinovo zdravlje, izveštavajući da je ruskom lideru dijagnostikovan rak i da je podvrgnut operaciji koja se od sveta čuvala u tajnosti. Predvideo je da će Putin uskoro imenovati naslednika i rekao da „namerava da objavi svoje planove primopredaje u januaru“.

Solovej je ranije tvrdio da je Putin bio na ivici da da otkaz zbog lošeg zdravlja 2016. i 2017. godine, a u to vreme su i to prenosili zapadni mediji. Takođe ove godine, rekao je novinarima da je Moskva imala tajni lek protiv koronavirusa za svoju elitu, „one koji su veoma bliski Kremlju i gospodinu Putinu“.

Predsednikov portparol, Dmitrij Peskov, odbacio je sugestiju da je njegov šef na ivici smrti, rekavši da „Putin neće podneti ostavku – u odličnom je zdravlju“.

Iako neki komentatori redovno tvrde da je Rusija svetska prestonica dezinformacija, Putin je ranije izrazio zabrinutost zbog načina na koji njegovu zemlju pokrivaju strani izveštači, rekavši da je „Zadivljen gravitacijom propagandne mašine na Zapadu“.

(RT)

KOMENTARI10 komentara

 1. VRSK says:

  Što je babi milo...zapadnim medijima se snilo.

 2. šiško says:

  Zafantazirao se zapad. Bar bi mu legla neka Putinova teška bolest ko budali šamar. Od Parkinsonove bolesti Putin sigurno ne boluje, bar ne u tolikoj meri da bi u sledećih 20 godina morao da se povuče iz politike. Dakle, to mogu da zaborave. A i od Putinovog navodnog raka zapad se neće ovajditi, jer se rak danas leči, gotovo sve vrste. Ne verujem da je operisan, jer lekari ne bi dozvolili da se bolest toliko razbukti da mora da se operiše. Lečili bi ga i izlečili u početnoj fazi. Zapadu i inače ništa ne verujem, njihovim medijima još manje, ali ovo je toliko nelogično i blesavo, da nije vredno ni ramišljanja, ali, eto, ja napisah i spasih dušu.

  • Don Kihot says:

   Sjajan komentar...Još bih samo dodao, ukoliko se desi da Putin ode u savetnike i dovede naslednika, to me navodi na pomisao da Rusija (napokon) započinje sa oštrijom strategijom prema Zapadnjacima i onda je i logično da postvi nekog novog, je će tako biti efektnije, tj konkretnija najava nove strategije sa čvekom kog ne poznaju, jer je Putin ipak bio (da kažemo) mirotvorac...

 3. Kosmos says:

  Kakva je ova kontradiktornost, kako operisao se u tajnosti - a oglasio se Kremlj. Ako je nešto tajno, javnost to ne može znati..

 4. Svetovid says:

  Psihosis Paranoides zapadnog sveta je prava dijagnoza. Mediji su samo ogledalo.

 5. Gagi says:

  Odavno je prevazidjena ona fina spijunska delatnost kada se nesto "culo" u "poverenju" i na taj nacin vrsila propaganda. Ovo je sada sve otvoreno i kabadahijski, nema vise nikakvih skrupula u lazima i podmetanju. Bila je ona prica u merickom Kongresu kada su pitali " Sto dadosmo ovolike pare i napravismo atomske bombe kada treba da slusamo i uvazavamo druge narode". U "poverenju" sam cuo da Putin jos ima dovoljno snage da stisne ono njegovo crveno dugme ako se ovima pogorsa teska bolest.

 6. Zorana says:

  Zapadnajci pisu gluposti, mada bi zaista bilo dobro da ovaj sestostruki igrac kgb-a ode sa trona, a da dodje neko ko je zaista ruski patriota i nacionalno svestan.

 7. petrovgrad says:

  Putin je melem, kakav može da dođe posle njega. Jednog dana će zasigurno otići, ali je najbitnije da je stvorio milione sledbenika. Rusiju je podigao iz pepela. Za deceniju dve dostići će i prestići zapad.Izbaciće dolar iz opticaja, sklopiće savez sa Arapima i Persijancima.Razjuriće zapadne hijene sa Bliskog i Sredweg istoka. Afriku će podeliti sa Kinezima. Pobuniće Muhamedance u Evropi. Tada Evropa i sav zapad idu u sunovrat. Ne bazira se Rusija i njena imperija na jednog čoveka. To je jednostavno čitav mehanizam.

  • Milsx says:

   Putin je izvršilac radova iza kojeg stoji ozbiljan tim eminentnih eksperata iz svih društvenih oblasti.Ruske tajne i obaveštajne službe su toliko duboko zagazile u vođene Ruske kako unutrašnje tako i spoljašnje politike da Putin tu dođe kao P.R Rusije.Rusi imaju dugačku klupu sa rezervnim igračima koji čekaju,, mig,, ekipe iz Kremlja i da uđu u utakmicu umesto trenutnog.......

  • Don Kihot says:

   SJAJNO!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *