Опет напад Шиптара у Митровици: Пуцано на два српска младића

Opet napad Šiptara u Mitrovici: Pucano na dva srpska mladića

13 aprila 2015

496443_kosovka-pol-tanjug_f-620x330Dvojica mladića srpske nacionalnosti povređena su prethodne noći u pucnjavi u severnom delu Kosovske Mitrovice. Oni su zbrinuti u zdravstvenom centru u tom gradu i nisu životno ugroženi.

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Besim Hoti izjavio je Tanjugu da se incident dogodio nešto posle jedan sat iza ponoći ispred jednog od lokala u ovom gradu.

Policija traga za jednom osobom za koju pretpostavlja da je koristila vatreno oružje i nanele povrede dvojici mladića.

„Ne znamo trenutno motiv napada, a u lokalu ispred kojeg je došlo do pucanjave nalazilo se oko 70 gostiju“, kazao je Hoti.

Dežurni ortoped u mitrovičkoj bolnici doktor Ljubomir Jakšić izjavio je Tanjugu da su tokom noći primili dva pacijenta koji su imali povrede nanete vatrenim oružjem – jedan pacijent S.M. (26) operisan je tokom noći i ima ustrelnu povredu desnog stopala i nalazi se na odeljenju intenzivne nege.

Njegovo stanje je stabilno, rekao je Jakšić dodajući da je drugi pacijent T.P. (24) povređen rikošetom i da je smešten na odeljenje ortopedije, kao i da je u stabilnom je stanju.

Na ovaj način je nastavljena serija incidenata u Kosovskoj Mitrovici koja je otpočela prošle nedelje, kada je jedan sedamnaestogodišnjak srpske nacionalnosti povređen u blizini glavnog ibarskog mosta.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *