ОПЕТ НАПАДА СРБЕ – ШОК ИЗЈАВА АНАЛЕНЕ БЕРБОК

OPET NAPADA SRBE – ŠOK IZJAVA ANALENE BERBOK

13 juna 2024

Svesrpski sabor, održan u Beogradu 8. juna, bio je jedna od tema sastanka u Berlinu Denisa Bećirovića i ministra spoljnih poslova Nemačke Analene Berbok koja je taj skup, prema saopštenju kabineta predsedavajućeg Predsedništva BiH, nazvala zabrinjavajućim, navodeći da „takva aktivnost nema podršku Nemačke i Zapada“.

„Pretnje nezavisnosti, suverenitetu i teritorijalnom integritetu BiH su potpuno neprihvatljive za Nemačku i Zapad“, rekla je Berbokova kako stoji u saopštenju Bećirovićevog kabineta.Bećirovićev kabinet u Sarajevu je objavio da je on u razgovoru s Berbokovom rekao da je održavanje Svesrpskog sabora Srbije i Republike Srpske bilo „najteži napad na Dejtonski mirovni sporazum od 1995. godine do danas“.

„Održavanje tog sabora je udar na međunarodno pravo i osnovne vrednosti na kojima počiva Evropska unija“, stoji u saopštenju.

Bećirović je, dodaje se, posebno ukazao na „opasnost neovlašćenog mešanja Srbije u unutrašnja pitanja suverene države Bosne Hercegovine“, a Berbokovu je obavestio i o „antidejtonskim i antiustavnim aktivnostima čelnika RS“.

KOMENTARI11 komentara

 1. Apis Carnica says:

  Izjave frau Anal_ene su poput njenog imena. Nije slučaj po mome ni, da ga prima u ...., sve to smrdljivo izlazi na plano kad otvori oralno rupetino. Pa ko si, ako si sve rupe prodala za geld? Ješua dođi oslabodi nas 😇

 2. Teks says:

  Anal-ena Brabonjak. A ko je dotična, da ne kažem dama, da sudi i presuđuje? Bolje bi bilo da se pozabavi unutrašnjim problemima njemaCke, a ima ih podosta, kao što su sve veći broj imigranata koji polako preuzimaju gradske četvrti njemaCkih gradova, skupi plin i sveopšta kriza koja će preći u recesiju. Neka se ona mane nas, mi smo naučili da nam ne bude dobro. A i Ruske bombe su sve bliže Berlina. Treba završiti nedovršeno.

 3. Rostand says:

  Evo ih opet,balijanderi nonstop kmeče i ništa srbsko im nije po volji,a i švapska gamad nisu ništa bolji.Po ovome hećimu Bećiru,cijeli svijet je dužan da se pretvori u servis za ispunjavanje njihovih želja,a to je za početak islamska bih džamahirija.Bezobrazluk i pokvarenost zapada i balijandera nema izgleda granica,dok im Rusija jednom za svagda ne zaprži čorbu.

 4. milorad5 says:

  ..kako su se uplašili od rusije i svega što se odande valja tresu se ko paraplegičari od straha i zato halabuka,valjda da se ohrabre,ne znam...što se nas srba tiče ja mislim da oni zaju šta ih čeka ako nešto pokušaju i zato neće ništa ni pokušati,a analna neće dugo doćiće neka druga ali opet isto, dok ne zajaše društvo iz berlina na ruskom kinžalu u stratosferi...

 5. NikolaVeliki says:

  Ma ja mislim da u ovoj situaciji Denis Bećir-sahibija širi smrad svoje islamske džamahirije. Slatka Anal-lena je ovde zloupotrbljena od strane muslimanskih, bošnjačkih izmet-sahibija. Siguran sam da se njoj gadi izmet Denis i njegova muslimanska bratija, ali slatka Anal-lena mora da prati glavnu agendu - SRBI su uvek krivi za sve. Zato uvek važi poruke za izmet Denisa i njegove muslimanske izmet sahibije :"Denise turčine, napuši se SRPSKE k*rčine".

 6. Srbije says:

  Nemačku treba u budućnosti gledati, kao Islamsku republiku Nemačku, sve ostalo je zabluda.Od Nemačke, kaku smo nekad poznavali nema ništa. Ja sa hrižćanin i bliža mi je katolička crkva od Mihamedanske vere, ali realnost na terenu je nešto, što me argumentima pobija. Kako da verujem u katoličanstvo, kada svoje katedrale i druge svetinje izdaju u zakup muslimanima, a ovi ih gipsanim radovima očas posla preurede za džamije. Tu više nema ni h od hrišćanstva. Tu je dominantna islamska religija.

  • Bigonja says:

   Od Njemacke za 10-15 god nece biti insta, bice bjezanije ovamo jer I'm se ekonomija nikad oporavit od tih leziljebovica nece. Puni ih gradovi a stare Svabe izumiru.

 7. Dule says:

  za nju bi bilo najbolje da se vrati svom najuspešnijem poslu i najstarijem zanatu

 8. michael pan says:

  Analena, plakni se imam nesto za tebe, okani se politike.

 9. Zeka says:

  „Pretnje nezavisnosti, suverenitetu i teritorijalnom integritetu BiH su potpuno neprihvatljive za Nemačku i Zapad“, rekla je Berbokova. Kakva je to nezavisna i suverena država kojoj upravlja i zakone donosi strani državljanin? Možda je Berbokova glupa, ali je svakako pokvarena.

 10. Kosovac says:

  Evropska Unija se ponaša vrlo prirodno. Pre aneksije BiH u EU, potrebno je forsirati i braniti Muslimane zato što su oni vekovni neprijatelji Srba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *