OПЕТ ОВА ПТИЦА ЗЛОСЛУТНИЦА: Бил Гејтс упозорио шта би могла да буде следећа опасност по човечанство

OПЕТ ОВА ПТИЦА ЗЛОСЛУТНИЦА: Бил Гејтс упозорио шта би могла да буде следећа опасност по човечанство

6 новембра 2021

Милијардер Бил Гејтс упозорио је на климатском самиту УН у Глазгову COP26 да би, поред пандемија, нова опасност за човечанство могли да буду терористички напади биолошким оружјем. Он је зато позвао да се инвестирају милијарде долара у такозване „Игре микроба“, како би се човечанство адекватно припремило.Гејтс је то рекао током дискусије са Џеремијем Хантом, председавајућим Комитета за здравство и социјално старање британског парламента и бившим британским министром здравства током самита ЦОП26.

Оснивач „Мајкрософта“ је позвао на формирање глобалног пандемијског „ударног тима“ у Светској здравственој организацији (СЗО).

Прети нам биотероризам, потребне су милијарде

„Потребно је око милијарду годишње за пандемијски „ударни тим“ у СЗО, који би се бавио надзором и оним што ја зовем „Игре микроба“, односно увежбавањем одговора“, рекао је Гејтс.

Он је навео и пример како би терористи могли да нападну више аеродрома у исто време вирусом великих богиња, па би то могао да буде један од сценарија за увежбавање у „Играма микроба“ како бисмо се припремили за евентуални напад.
Он је објаснио да постоје природно узроковане епидемије, али да оне могу бити и последица биотероризма и као такве могу бити горе него природне. Међутим, како је додао, напредак у науци требало би да нам да оруђа за бољи одговор него што сада имамо.

Милијардер је рекао да би земље као што су САД и Велика Британија, требало да уложе десетине милијарди у истраживања и развој како бисмо били спремни за следећу пандемију.

Навео је и да се нада како ће свет за пет година бити припремљен за одговор на могућу нову пандемију, али да је за то потребно свеобухватно улагање у развој и истраживање.

„То би могло до доведе до бројних иновација, а како бисмо били спремни за могућу нову пандемију, треба да искоренимо грипа и прехладу, учинимо вакцине јефтиним, да имамо велике фабрике, да направимо вакцине које би могле бити у облику малог фластера који ставите на руку, а све то би било веома корисно и ако пандемије не буде“, рекао је Гејтс, преноси Скај њуз.

Немамо вакцине које блокирају пренос вируса корона

Један од најбогатијих људи на свету споменуо је и вакцине које се тренутно користе против вируса корона.

„Немамо вакцине које блокирају пренос вируса. Имамо вакцине које помажу вашем здрављу, али само мало смањују пренос. Потребан нам је нови начин прављења вакцина“, рекао је Гејтс.

KOMENTARI10 коментара

 1. Si Ju Leter Aligeder says:

  Nadzor udarnog tima biće taj da stalno nastavljamo sa vakcinacijom sve dok nam se telo ne raspadne, i zaista da nema igre mikroba i saprofita naše telo ne bi moglo biti razloženo, dezintegrisano i vraćeno u prah. Hvala billy-ju koji nam pomaže da se vratimo u prah svoj to je zaista vredno ulaganja, njegov otac međutim - senior willy gates je tvrdio da su ljudi korov i da ih treba počupati, billy će nas međutim pretvoriti u prah. Ljudi! ako se ni do sada niste pokajali i poverovali u spasenje koje nam Otac nebeski daje kroz veru i delo Hristovo radi večnog života, vredi li nam živeti po diktatu udarnog gatesovog tima i njegove kontrole sa igrom mikroba, prinude vakcinacije i raspadanja kroz telo u zombi apokalipsi? Ne, naravno, nađimo načina da damo svoje živote u veri i delu Hristovom i tako osiguramo večni život o opštem vaskrsenju na obnovljenoj zemlji i nebesima.

 2. Strsljen says:

  Ima li neka sluzba ubsvetu da se resibovig debila koji ove stvari i na poklon mu dostaviti zrno smiraja za navek. Bagra bolesna.

 3. Ovcoizovani covid idioti says:

  Prokleta isusovsko-jehovska jevrejska fekalija.

  • ko says:

   Da, da ... i ljudski rod nece da ima mir dok ovakvi postoje.

 4. Sam se javlja says:

  Najveća opasnost po svet i čovečanstvo je upravo ovaj čovek!!!

 5. Mija says:

  Pekicevo "Besnilo". Nas pisac je bio jedno 40 godina brzi.

 6. Bilo jednom u Ameriki says:

  Osladilo se budali da širi zarazu i da bode ljude iglama, kako on zna tačno i šta će biti i šta treba preduzeti? Ajmo da ceo svet poludi a on da bude kralj tih ludaka. I dinosaurusi su izumrli zar ne? A nama je potrebno ovo što nam čovek nudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u