ОРБАН ДОНЕО ОДЛУКУ У ВЕЗИ СА ГРУЕВСКИМ: Ово нико није очекивао! ЕВРОПА И БАЛКАН У ШОКУ

ORBAN DONEO ODLUKU U VEZI SA GRUEVSKIM: Ovo niko nije očekivao! EVROPA I BALKAN U ŠOKU

21 novembra 2018

Vlast u Skoplju će danas podneti zahtev za ekstradiciju Gruevskog.

Kancelarija za imigraciju i azil Mađrske odlučila da odobri zahtev bivšeg makedonskog premijera Nikole Gruevskog za politički azil u Mađarskoj, javili su tamošnji mediji.Makedonski mediji navode da je odluka o zahtevu Gruevskog doneta po skraćenom postupku, dok se ne precizira da li je zahtev prihvaćen ili odbijen.

Albanska agencija INA javila je danas da je bivši makedonski premijer Nikola Gruevski dobio azil u Mađarskoj.

Pozivajući se na nezvanično pisanje mađarskih medija, INA prenosi da je Gruevski dobio azil na osnovu zahteva koje je podneo tamošnjim vlastima.

Portal 24.xy piše da je Kancelarija za migracije odobrila Gruevskom azil, ali do sada, kako se navodi, zvaničnih informacija o tome još nema.

U međuvremenu, vlast u Skoplju će danas podneti zahtev za ekstradiciju Gruevskog, bez obzira na to što je dobio azil.

KOMENTARI5 komentara

 1. adi says:

  na osnovu kakvog obvinjenja ce traziti ekstardiciju to ce biti smeh bice ceo svet obaveshten da sudstvo u Makedonii donosi odluke po naredbi premiera

 2. Slobodanka says:

  Madjarska može da prepozna mešanje i na kraju pobedu sorošijanaca u Makedoniji onim postavljanjem Zajeba za premijera Makedonije. Ko je zapravo Zajeb to mogu da razotkriju i Madjari, a ne samo Rusi. Bio je ovde objavljen tekst: "RUSI RAZOTKRILI ZAEVA! Evo ko je zapravo premijer Makedonije!" ... Dokle će ovaj "naš! lutak debelousnić da drži sve ove NVO u Srbiji. Bitnije i draže su tudjinske nevladine organizacije nego srpski narod i država Srbija. Da li za držanje Kandićke, Miličke i ostlih prokletih i zlih babetina očekuje još i nagradu "Aleksandar Nevski" ???

  • Velika Metla says:

   Slobodanka,dobiće one sigurno nagradu Aleksandar ali ne Nevski nego Vučić! Naslednici Nevskog znaju kako se postupa sa štetočinama poput ovih koje si nabrojala!

 3. Zoran says:

  Zna Orban odakle duva vetar...Soros.

 4. Stepa says:

  Kad bi bilo jos nekoliko Orbana, Putina, Lukasenka i Dji Penga svet ne bi smrdeo od pokvarenosti i bilo bi manje klepanja po usiju malih i nemocnih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *