ОРБАН ДОНЕО ОДЛУКУ: Задаје тажек ударац НВО и НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ

ОРБАН ДОНЕО ОДЛУКУ: Задаје тажек ударац НВО и НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ

19 маја 2020

Амандмани на закон о евиденцији рођења, смрти и венчања, који су подржали посланици владајуће партије премијера Виктора Орбана, не дозвољавају трансродним или трансексуалним особама да легално промене пол у складу са својим родним идентитетом.По рођењу детета у матичну књигу рођених уноси се „пол на рођењу“, а не само „пол“ како је било до сада, преноси агенција.

„Пол на рођењу“ се дефинише као „биолошки пол који детерминишу примарне полне карактеристике и хромозоми“.

Према том правном акту, једном, кад се у матичну евиденцију унесе пол детета, више се не може мењати. Закон се нашао под лавином критика невладиних група за заштиту људских права, које захтевају од мађарског председника да одбије да потпише и верификује закон и траже да га врати Уставном суду на разматрање.

KOMENTARI3 коментара

  1. Evandjelist says:

    Ma nema tu brale, ako si rođen kao muškarac možeš samo da se pederišeš ali nema promene pola, za to će malo da se obrišeš, ali ako i to radiš doći ćeš na časni sud pred Boga i ne znam šta ćeš gore od toga? Zato slušaj Orbana sine, pamet u glavu i dupe uza zid. Kakav si takav si nisi mogo ni bolje ni gore da se rodiš, svakom polu nešto ne valja, niko i nije savršen, jedino sa pravilnim vaspitanjem mogu te lude lutke lgbt-a da se dovedu u red, filmovi, muzika, mediji, sve radi protiv normalnog ponašanja i vrednosti života, e posle kada nam puste malo koronu nema ko da nas zaštiti, pa naravno Bog gleda odozgo i misli se; "Pocrkajte šljamu nijedan." Psalmista govori;"Božije veđe ispituju sinove ljudske i gledaju ima li koga da traži Boga, svi su skrenuli, svi su zašli sa puteva svojih." Zato i nismo zaslužili da uživamo u pravim vrednostima, jer to više niko i ne gleda niti ih traži. Ima malo onih koji su se oprali kroz delo spasenja u Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu, jedino su oni prešli iz smrti u život. Orbanu svaka čast, on je svetli primer u srcu evropske unije, znajte da će svako od nas da dobije po delima svojim, jer dela naša idu za nama, a pogibao zlih ne drema, tako je to pred Bogom.

  2. Egzekucija says:

    Ako si rođen kao bivo, onda ostaješ bivo, i ako si džukela ostaješ takav, da li neko razmišlja o pravima naših ljubimaca i domaćih životinja, treba i to ispitati, šta je tu čovek bolji od životinja? To je bre sve besno, sve to treba uza zid i pržiti plamenobacačem dok im se salo ne istopi, kakva prava, kakvi polovi? To su sve lezilebovići, a ko ne radi ne treba ni da jede, pa da vidimo kakva to prava ostvaruju, pogotovo kriminalci, poput našeg Čedomira lgbt-a.

  3. Риста says:

    Све се слажњем али није доста. Џукела је мало шири појам и не мора да настане наследством. Неко је рођен као слатко куче а касније се развије у џукелу. Мислим, така му природа. Није се оперисо него једноставно постао џукела и хоће да цепа Србију. Није вештачка џукела него права правцата.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u