ОРБАН ИЗЈАВОМ РАЗБЕСНЕО светске моћнике и владаре

ORBAN IZJAVOM RAZBESNEO svetske moćnike i vladare

13 novembra 2017

Premijer Mađarske Viktor Orban poručio je danas da će ta zemlja odbraniti svoje granice, sprečiti primenu „Soroševog plana“ i „konačno pobediti u bici“.

Orban je, na 27. kongresu partije Fides u Budimpešti, rekao da Mađarskoj preti „imperija“ američkog milijardera Džordža Soroša jer sprečava realizaciju njegovog plana da nacionalne države pretvori u „stvar prošlosti“ i zameni ih Evropom s mešovitim stanovništvom, prenos MTI.

Kako je mađarski premijer istakao, zagovornici tog plana „žele da smene vlade koje zastupaju nacionalne interese, uključujući mađarsku vladu“.

Orban je naveo i da su migracije samo sredstvo u „Soroševom planu“ s ciljem slabljenja nacionalnih država i eliminisanja hrišćanske kulture jednom za svagda.

„Od toga moramo da odbranimo Mađarsku“, zaključio je Orban, dodavši da Sorošev plan u velikoj meri ugrožava bezbednost, pri čemu je podsetio na česte terorističke napade, porast kriminala i nasilja nad ženama i novi talas antisemitizma u evropskim zemljama koje su naklonjene migracijama.

KOMENTARI



8 komentara

 1. Velika Metla says:

  Taj manijak,Soroš,je poslao migrante u Evropu iz jednog jedinoig razloga,a to je da izazivaju nemire protiv onih državnika koji su neposlušni! Nijedan politikant u EU-rajhu mu se nije suprotstavio osim Orbana!Zato je i ovolika povika na njega!Šta imaju Arapi sa hrišćanskom Evropom? Apsolutno ništa! Arapi nemaju počev od vere,kulture,pa do ekonomije ništa zajedničko sa Evropom!Soroš kao pripadnik cionista,sotonin sluga,ima jedini zadatak,a to je da uništi hrišćanstvo u Evropi,kao i sve ono što ima i najmanje veze sa Isusom!Kome to nije jasno njegova je stvar!

  • Nemanja Vlahović says:

   Da li vi zaista verujete da je reč o "Šoroševom planu"? Da li ste vi čuli nešto o austrijskom grofu Carnegieju i njegovom planu iz dvadesetih godina prošlog veka? Tu nije nikakav Šorošev plan, to je plan "duboke države" SAD, plan CIA. Šoroš je jedan običan sluga te duboke države, istina visoko rangirana sluga. Nema on toliko para da bi finansirao invaziju migranata, državne udare, mnoštvo nevladinih organizacija širom sveta, plaćene demonstracije, razne agenture raznih petih kolona ... Sve ovo finansiraju Sjedinjene Države. Kada je počela migrantska kriza, bilo je navedeno tri-četiri (američke) organizacije (jedna od njih je Šoroševa) koje organizuju dolazak ljudi iz trećeg sveta u Evropu, i upravljaju ovom migracijom. U Mađarskoj pričaju samo o Šorošu, možda radi udovoljavanja antisemitskom ukusu većine Mađara i izbegavanja spominjanja imena Sjedinjenih Država (ili CIA). Nepotrebno je toliko slaviti Orbana, jer su osim Mađarske prihvatanju migranata suprotstavili i Češka, Slovačka, Poljska i Rumunija, samo Orban to radi posebno zvučno (naravno, izgradnja ograde na južnim granicama Mađarske bila je prava stvar). Tužbu je protiv EU na Evropskom sudu zbog migrantskih kvota podnela Slovačka. Naravno, i mi bismo trebali da sledimo primer tih država, ako hoćete, Orbana, u suprotstavljanju tom američkom (CIA) planu, i ostanemo što dalje i od SAD, i od EU, i da i mi zatvorimo svoje granice za migrante, jer su oni, na žalost, svesni su toga ili ne, aktivni saradnici ili ne, (verovatno većinom naivni) američki agenti. P.S.: Nije Soroš nego Šoroš.

   • Velika Metla says:

    Naravno da sve ovo nije Sorošev plan,nego je to mnogo starije od njega samoga,nego je Soroš samo jedna alka u tom celom lancu! Pre njega su to bili neki drugi,a sada je njegovo vreme i obaveza da sprovodi plan star preko 100 godina,i to mnogo više nego 100 godina!Soroš je stavljen u javnost,a iza njega se krije mnogo veća i složenija organizacija,ali on je najbliži javnosti i eksponira se pa zato javnost i diže galamu na njega! To vam je otprilike isto kao naprimer kada kritikujete Gradski saobraćaj,ali se uvek,skoro uvek,obruše na vozača autobusa jer im je on najbliži i najlakše je na njega dići poviku!A on ponajmanje kriv,ali mu niko nije kriv što je tu gde je!

    • Velika Metla says:

     I da dopunim,ostavili bi smo mi njih,EU i SAD,ali očigledno da oni neće nas da ostave na miru!Nismo mi njih okupirali nego oni nas!Nismo mi išli njih da uuubijamo,nego oni došli kod nas da nas uuubijaju u našoj kući! A ono što nisu uuubili to hoće da im budu sluge i robovi!

 2. opet ja says:

  Pravi čovek na pravom mestu. Na žalost Srbija nema takvog čoveka ni na vidiku. Sve izdajice i secikese.

 3. Nostalgicar says:

  Nema problema dragi Orbane, Srbija ce primiti sve izbeglice koje niko nece i Srbi ce postati manjina u vlastitoj zemlji a onda sledi Kurdski scenario. Bravo za Vucica i pogotovo ove NATO politicare-izdajnike tipa Jankovic.

  • Velika Metla says:

   Nostalgičar,nemoj baš 100% napadati politikante srbijanske,,ali nemoj 100% ni opravdavati narodu za sve ovo šta se događa tom istom narodu!Ćutanje je odobravanje! Da ovom istom narodu nije dobro pobunio bi se! Naravno da je narodu loše,ali se plašim da će se kasno trznuti iz duboke kome! I onda će kao po običaju da kažu "drugi nam krivi"!

 4. opet ja says:

  Ovaj Nostalgičar je očigledno bez adekvatne terapije danas. Pa što Vučić nije zatvorio granicu i rekao da je ovo Srbija i da nam ne trebaju izbeglice? Dakle jedino je on izdajnik jer radi protiv svoje zemlje i svog naroda, a po nalogu svojih gospodara koje ga izgleda sada lagano ostavljaju. Već su mu zatvorili račune u inostranstvu da ga malo pritisnu da prizna nezavisno Kosovo. Vidiš da Bg na vodi ne može da se završi, već mesecima nema napretka!!??

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *