ОРБАН КОНТРИРА ЦЕЛОМ ЗАПАДУ: Одбио да испоручи Русе! АМЕРИКАНЦИ БЕСНИ

ORBAN KONTRIRA CELOM ZAPADU: Odbio da isporuči Ruse! AMERIKANCI BESNI

27 novembra 2018

Mađarska je odbila da izruči Americi dvojicu državljana Ruske Federacije za koje se sumnja da su se bavili nezakonitom trgovinom oružja, već ih je isporučila Rusiji.

Međutim, kako je precizirala portparolka američkog Stejt departmenta Heder Navert, još uvek nije poznato pred koji sud će oni izaći. Reč je o Vladimiru Ljubišinu Starijem, i Vladimiru Ljubišinu Mlađem.

„Američke vlasti razočarane su odlukom mađarske vlade, s obzirom na to da Vašington ima jake veze sa Budimpeštom“, istakla je ona.

Ova odluka, kako ukazuje, dovodi u pitanje koliko je Mađarska zapravo prijatelj Amerike i koliko im je stalo do saradnje, kada je reč o saradnji između organa koji se bave sprovođenjem zakona.

Navertova je dodala i da takva odluka Mađarske ne priliči aktuelnoj saradnji na relaciji Budimpešta—Vašington i čini ceo svet manje bezbednim mestom za život.

KOMENTARI5 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Mađarska vam samo vraća to koliko je imala "koristi" od vas tokom ovih 28 godina; puno ste obećavali Istočnoj Evropi a od svih obećanja samo ste je opljačkali, ali to i priliči nacističkim zapadnim lopovima iz NATO Rajha.

  • Kiki NS says:

   Tako je. Nadam se da su ovim postupkom Madjari samo probili led i da će i druge države postupiti isto...

 2. Pametan i pošten čovek says:

  Orban radi za svoju državu - Mađarsku, ako nekome nije jasno.Kad bi se i naši ugledali na njega, gde bi nam bio kraj.

  • Kujsibrepati says:

   Znam neke lidere iz Juzne Amerike koji su odbili poslusnost Amerike pa slucajno oboleli od raka

   • Pametan i pošten čovek says:

    Gadafi je nameravao da uvede svoju zlatnu valutu i nije bio dužan nikome ništa, Sirija nije dala da preko nje pređe gasovod od Katara i nije bila zadužena, Čaušesku je odužio svoje dugove MMF-u i prestao da pozajmljuje i svi su loše prošli, ali su se žrtvovali za svoj narod.Što se neko odavde ne žrtvuje, pa MMF-u kaže:"STOP", već za pet godina nas zaduži sa 12 milijardi dolara, a ne vidi se gde su otišle pare?Zar svi trebamo da živimo za to da bi grupa mafijaša ostala na vlasti da bi ispunjavala želje belosvetskog šljama i uništavala nam državu, prikazujući sve to tako kao da nam prave raj i blagostanje? Orban je rodoljub, pametan i pošten čovek.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *