ОРБАН ОБЈАВИО РАТ ЕВРОПСКОМ ИМПЕРИЈАЛИЗМУ: Позив свима да…

ORBAN OBJAVIO RAT EVROPSKOM IMPERIJALIZMU: Poziv svima da…

24 oktobra 2018

Mađarski premijer Viktor Orban pozvao građane da odbace globalizam i podrže „kulturu patriotizma“ na evropskim parlamentarnim izborima sledeće godine, prenosi RTRS.

Orban je ponovio tvrdnje da Evropska unija želi da stvori „evropsku imperiju“, koja će „pokoriti države na kontinentu“.

Pozvao je birače da odbace globalizam i podrže „kulturu patriotizma“ na evropskim parlamentarnim izborima sledeće godine, prenio je AP.

Mađarski premijer je rekao da će, ukoliko se imigracija nastavi, „autohtoni Evropljani“ postati manjina, a „teror će postati deo života u većim gradovima“, prenosi RTRS.

KOMENTARI2 komentara

  1. Marko st says:

    Nije mi jasno kako im odgovara jaka nacionalna Madzarska kojoj dopustaju da ima patriotskog lidera. Deluje kao neki bolesni fetis da dozvoljavaju da postoji predsednik evropske zemlje koji konstantno u javnosti razotkriva svu izopacenost globalizma i planova burzuja,katolika,jevreja,engleza ili koga vec a narod kao ovca bleji u prazno pred klanje. Mora da uzivaju u izvedenoj lobotomiji kompletnog stanovnistva Evrope.

  2. test01 says:

    E kamo srece da Srbija ima ovakvog predsednika koji vodi racuna o svojoj drzavi i narodu !!! Kod nas totalno suprotno.. kriminal, korupcija, izdaja - jednom recju propast.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *