ОРБАН РАЗВЕЗАО ЈЕЗИК: То није теорија завере, све је организовано, велике муслиманске масе доводе се у Европу

ORBAN RAZVEZAO JEZIK: To nije teorija zavere, sve je organizovano, velike muslimanske mase dovode se u Evropu

20 juna 2021

Potpuno smo uvereni da se migracija ne događa spontano, nego organizovano. To na zapadu smatraju teorijom zavere, ali sve je to ipak organizovano s političkim i poslovnim motivima, a posledice toga biće dovođenje velikih muslimanskih masa na evropski kontinent, rekao je mađarski premijer Viktor Orban.Orban je to kazao za hrvatski katolički nedeljnik „Glas koncila“

„Zapadnjaci su odlučili da žive u postnacionalnom i posthrišćanskom svetu, i mi to poštujemo. Ali oni žele još više. Oni žele da i mi živimo na taj način“, kazao je Orban.

Dodao je da iz tog razloga, „ako se pojavi kakva duhovnost u regionalnoj saradnji koja obuhvata i zaštitu nacionalnih hrišćanskih kultura, odmah dolaze i ideološki napadi“.

„To je levoliberalni napad koji proizilazi iz Brisela i povezan je s američkim liberalnim i privrednim silama. Dakle, oni ne žele da mi budemo slobodni, oni žele da budemo slobodni onako kako bi oni to hteli. Iz toga razloga suprotstavljaju se i ne prihvataju srednjoevropsku saradnju, ocenjujući je negativno“, rekao je Orban.

Orban je govorio i o talasu migranata koji stiže u Evropu, a kom se Mađarska suprotstavlja na različite načine, uključujući i postavljanje žice na granicama.

Migracije su organizovane, muslimanske mase dovode se u Evropu

Orban kaže da su „migracije ontološki loša stvar“ te da se povremeno događa da ljudi moraju da napuste svoju domovinu kako ih ne bi ubili ili bili zatvoreni.

„Međutim, čak i u tom slučaju, ako bi neko napustio svoju domovinu, cilj je da se kasnije vrati. Zato ako želimo pomoći onome ko je prisiljen da napusti svoju domovinu, ne treba da podstičemo njegov ostanak izvan njegove domovine, nego treba da mu pomognemo da se što brže vrati u svoju domovinu“, rekao je Orban.

Mađarski premijer govorio je i o postavljanju žice protiv migranata na granicama.

„Kada se na mađarskoj granici pojavi više desetina hiljada uglavnom mladih muškaraca, koji su u savršenom fizičkom stanju i koji u koloni gaze preko državne granice, a ako želimo da ih zaustavimo, onda gaze i preko nas, ne govorimo o migraciji, nego o kršenju suverenosti države. To se mora zaustaviti. Niko ne može ući na područje tvoje zemlje ako mu to nisi dopustio“, objašnjava mađarski premijer.

Dodaje i da je „potpuno uveren da se migracija ne događa spontano, nego organizovano“.

„To na zapadu smatraju teorijom zavere, ali sve je to ipak organizovano s političkim i poslovnim motivima, a posledice toga biće dovođenje velikih muslimanskih masa na evropski kontinent. Smatram da svi koji se ne budu branili, za 20 godina neće prepoznati svoju zemlju. Promena će se dogoditi uz spoljni uticaj, koji im je jednostavno nametnut. Mislim da bi Nikola Zrinski znao što se treba učiniti u takvoj situaciji“, kazao je mađarski premijer.

Plaćamo visoku cenu zato što sa zapadnjacima ne udaramo nogom ruskog predsednika

Mađarska plaća visoku cenu zato što odbija da podržava bilo kakvu politiku hladnog rata, rekao je Orban

„Plaćamo visoku cenu što zajedno sa zapadnjacima svakodnevno ne udaramo nogom ruskoga predsednika, nego mu dajemo poštovanje koje mu pripada kao predsedniku“, objasnio je mađarski premijer.

Orban je govorio i o svojim političkim stavovima i odnosu politike i hrišćanstva.

„Hrišćanstvo je, kao prvo, stvorilo slobodnog čoveka. Stoga najpre moramo zaštititi ljudsko dostojanstvo. Zatim, hrišćanstvo je stvorilo hrišćansku porodicu. Moramo štititi koncept hrišćanske porodice. Nadalje, hrišćanstvo je u ovom delu sveta stvorilo i nacije. Da mi, Mađari, nismo sledili hrišćanstvo hiljadu godina, nestali bismo, stoga moramo štititi i naciju. Ali moramo štititi i verske zajednice i crkvu. Da sažmem, naš zadatak nije da štitimo teološka načela, to je poslanje crkve, nego velike civilizacijske hrišćanske tekovine“, zaključio je Orban.

KOMENTARI19 komentara

 1. Zoran says:

  Nemoj tako, oni vebze od rata, a Brisel dao Vucicu pare da se brine o njima.

 2. Kulak says:

  Sigurno je da nije spontano.Eto prilike za diskusiju.

 3. jovan says:

  ISTINA, ISTINA, I NISTA OSIM ISTINE! To je kazao Orban Veliki. To sto ce za manje od 20 godina Belgija,Holandija, Svedska biti vecinske muslimanske ISIS drzave, sto ce u za manjeod 30 godina biti rodjen poslednji BELI Evropljanin u Findskoj, i sto "prefarbavanje" Evrope tece PO PLANU, i Evropa postaje VEIKA ISIS DRZAVA, svi precutkuju i UCUTKUJU raznoraznim EUropskim zakonima!??! Treba podrzati trenutno Prvog i trenutno jedinog pravog Evropljanina!(Da ne kazem hugarizovanog Srbina, jer je madjarska nacija nastala od okupitranih Slovena(Srba) od strane dvadesetak hiljada hunskih ratnika). Nehrsicanska Evropa ce postati ili Velika Arabija, ili "meltig pot", papazjanija ROBOVA BEZ NACIJE,, VERE I NACIONALNIH DRZAVA GARANTA OPSTAJANJE NARODA. acka.

 4. Covid histery idiots says:

  Svi koji budu deo EU, uskoro nakon uspostave 2 bloka (zapad i njihove kolonije s jedne i Rusija,Kina i ostali slobodni svet sa druge strane), ostace zarobljeni u fasistickom konc logoru zvanom EU pod NATO okupacijom, vakcinisani 8-9 puta godisnje sto ce uzrokovati izuzetnu smrtnost viska belaca na korist muslimana koje ce naseljavati,sa FEMA logorima za istrebljivanje neposlusnih. Naseljavanjem muslimana USA uvek imati talibane koji unose nemire i prete ukoliko se EU drzave pobune protiv okupacije i pozele biti deo ruskog slovenskog slobodnog sveta. Treba li reci da su svi predsednici drzava EU postavljeni kriptojevreji koji sprovode plan svoje brace iz USA gde su gospodari te drzave?

 5. Karital says:

  To se odnosi na katoličku Europu.Ova druga Europa, spremna je služiti islamu a to smo kroz povijest vidjeli na balkanskim prostorima.

 6. persida says:

  Sve si Orbane rekao, samo si zaboravio da kazes da su Cionisti reziseri rusenja EVROPE I HRISCANSKOG SVETA, sto ocito pokazuje da si i ti njihov sluga.

 7. Rista says:

  Jeste, bila je to teorija zavere ali više nije teorija.

 8. miliorad5 says:

  čista istina,naša je sreća što smo tranzitna zona, a i poznati smo po tome da to nećemo dozvoliti.Namera je da se napravi "lonac za mešanhje " od zapadne evrope kao i u americi,gde je moguće vladati kao nasledna aristokratija uz pomoć zaglupljenog kulturno i verski podeljenog fantizovanog plebsa.Nećemo dugo čekati na neke nove "krstaše" ili tako nešto, a onda počinje igranka.Jedina opasnost za arhitekte plana je da im se lokalno većinsko stanovništvo u procesu odbrane i pobune protiv uništanja njihove kulture i nacije ne otrgne kontroli u nekoj nekontrolisanoj revoluciji kao što je bila francuska revolucija svojevremeno od koje je sve i počelo,i prava čoveka i demokratija i ukidanje naslednog plemstva i aristokratije:To je možda zaboravljeno u tami istorije za današnje tzaglupljene korisni9ke mobilnih mreža ali otkriće oni to a onda jao si ga "novom plemstvu", ima da požele giljotinu šta će im lude mase uraditi kada shvate koliko ih jašu ko magarce.To vreme neminovno odlazi i "aristokratija" ima sada dve opcije;ili izmišljenje "spoljnog neprijatelja" i vladanje pomoću poluvojnih metoda terora i diktature konstantnog rata i vanrednih ovlašćenja kroz upravu dekretima, ili uništavanje SVIH dostignuća oslobodjenja, i prava čoveka kroz stalnu mafijašku kvazidržavnu konstrukciju kontrolisane anarhije kao u meksiku i brazilu što je dok ne s vedu evropskog pojedinca na uplašenu jedinku, koja je srećna što je taj dan prešla ulicu na pešačkom i nije popila metak.Ali izgleda da je izabrana"vojna" opcija za evropu (jer nisu francuzi i nemci po mentalitetu kao meksikanci,malo su nasilniji:)) i to je PRAVA i JEDINA uloga NATO pakta u EU.Projekat "omega" to mu je ime za evropu.Nećete ga naći na internetu, jer to je samo u makronovom i merkelinom sefu kao podsetnik i instrukcije šta treba da rade ali kao i uvek čistačice brišu prašinu:) a još uvek su dovoljno pismene da pročitaju šta tu piše ito je sasvim dovoljno.(mada bi "aristokratija" bila najsrećnija da ukine obavezno obrazovanje i da ima nepismene zaglupljene podanike--oni zaista maštaju o feudalnoj evropi apsolutističkog iživljavanja plemstva nad plebsom.)

 9. independend says:

  Evropska unija ovakva kakva je sada je klopka za evropske narode.Zapadna evropa je verovatno izgubljena za Hrišćanstvo ne mora tako biti sve zavisi kako ce uskoro narod reagovati ali Srednja Evropa se mora ujediniti u Novu Austougarsku naravno po drugim politickim nacelima ali se jednostavno mora ujediniti.800 godina je ta tvorevina branila Evropu i Hrišćanstvo i sada se lepo vidi koliko to u ovom trenutku nedostaje evropi Upravo zbog plana za uništenja Hrišćana i Hriscanstva u Evropi je Austrougarska i razbijena.Madjarska Hrvatska Slovenija Češka Slovačka Poljska Ukrajina Rumunija i Vojvodina su srednja Evropa i moraju biti zajedno u ovoj oluji koja je napala evropu.Trebala bi cela evropa da bude zajedno ali ocito je da su u ostatku evrope sada prejaki oni koji zele unistenje svakog kulturnog identita evropskih naroda Hriscanstva kao njegove osnove dobodjenjem muslimanskih divljih hordi.Novi varvari vise nisu pred vraima evrope oni su ve usli ali ih jos uvek nema dovoljno za obracun sa evropljanima i zato se forsira njihov dolazak da bi ih bilo vise.Evropse zemlje koje su svesne sta se dogadja moraku izaci it ove klopke i time dati primer za ostale zemlje evrope da isto urade.Bez toga za 50godina evropa ce biti islamskai kalifat.

 10. Milutin says:

  Nisu u pitanju toliko mladi, vojno sposobni muškarci, već dolaze porodice. Porodice iz jednog izrazito patrijahalnog društva. A porodica je osnov državnosti. Nasuprot njemu na Zapadu je u toku globalizacija čiji je jedan od osnovnih postulata razgrađivanje porodice u cilju razgrađivanja državnosti. Jer globalizam ima za sada takoreći sve: globalne novčane tokove, globalnu ekonomiju, globalnu kulturu. Ali i pored NATO-A još uvek nema globalnu vojsku. Da bi stigao i do nje mora prvo da razradi državotvorst naroda. A to može da učini samo potpunim uništavanjem kohezione snage porodice. Čak će biti spremni da stvore privid matrijahata i da ga suprotstave izbegličkom patrijahatu. A zato im pak treba zloupotrba Vinčanske civilizacije. A njeno teritorijalno središte je Srbija i šire Balkan sa srednjom Evropom odnosno Panonskom nizijom. I svaka pazla postepeno dobija svoje mesto. Pa i gde se polna ravnopravnost zamenjuje sa gramatičkim rodovima. Da osim ON i ONA počinje da figurira i neko ONO. Jer na kraju će nam uzeti i DECU. Jer neće biti ON, ONA i dete. Porodica. Stub društva. Kao i mi i deca će nam postati globalna.

 11. I Love Jesus says:

  Problem? No problem, pokrstite ih u hrišćane i onda neće biti muslimanska masa. Naravno da bi to učinili i sami moramo biti pravi hrišćani. Hrišćanstvo zaista jeste jedina prava i spasonosna religija, muslimani i islam su nastali kasnije izvedeni iz hebrejskih i hrišćanskih spisa pri čemu su napravili istant proroka koji je Muhamed. Međutim Hristos je prvi i poslednji kroz kojeg je sve počelo i u kojem se sve završava. On je alfa i omega sin Božiji u kojem se naselilo svo obilje Božijeg stvaranja i kojem će se sve predati u vlast, a kada Otac položi pod noge Sinovljeve sve neprijatelje Njegove tada će se i sam Sin podložiti Ocu da bude Bog sve u svemu Bog. Istina će pobediti i vladati u večnost. Budite na strani pobednika a to su Otac naš nebeski i Njegov jedinorodni Sin, naš Gospod i Spasitelj Isus Hristos - Ješua Mešijah. Pokajte se i obratite Bogu kroz ime Hristovo, verujte svim srcem i ispovedajte ga usnama i imaćete život večni. Ovo je Očevo obećanje.

 12. Kosovac says:

  Podrška Orbanu, ali džabe. …..Džabe zato što Intermagacin ne objavljuje komentare u realnom vremenu. …..Kada Intermagacin ipak komentare objavi, konstatujemo da niko nije imao priliku da ih pročita. Pala Mara, pala Sara.

 13. Kosovac says:

  Podrška Intermagacinu: Vaš ćirilićnno-hrvatski sajt je nešto najidealnije što se moglo videti u savremenom latiničnom svetu. Smetaju samo ovi što šišaju hrvatsku latinicu. Tako nekad ispadne da ako nekom kažeš Vlad Cepeš, čovek se bezpotrebno uvredi što si napisao na njegovom pismu Vlad Sereš.

 14. Rista says:

  Ne zamerte. Kosovac još uvek ima malo mutan pogled posle udara korone. Treba mu još malo vremena da mu se izbistri. Inače, ja sam njegov prijatelj i zato ne dam na Kosovca pa makar i ja dobio koronu. Nek se svađa čovek. Kosovac, kada ja vidim da jedan članak ima komentara, ja ga obavezno otvaram da ih pročitam pa makar i posle 10 dana. Uvek su mi komentari draži i ponekad ih čitam pre nego tekst. A još kad vidim i tvoj komentar, ja se sav zajapurim. Nema šanse da ne pročitam.

 15. Mate says:

  Servi će opet sa Turcima protiv Europe.

  • Pendrek says:

   Rvatino, e heba te Gospa Sinjska da te hebala! Mrsh sa Srpskog portala.

   • Mate says:

    Ne budi bezobrazan i ponašaj se pristojno, ja nikog nisam vrijeđao, ime Servin je vaše originalno ime koje ste dobili čim ste prestali biti Hrvati Raščani jer Vas je PAPA (vikar tame) pretvorio u novu naciju, a Stjepana Zavida okrunio u Stefana Nemanju (Stefano = Venecijansko ime, Neman = papinsko čudovište, neman). A tko je rekao da ja podržavam Vatikan, za mene su Vatikan, EU, NATO, UN, MMF, WTO itd okupatori hrvatskog naroda, a očito te zaboljela istina o Stefanu Lazareviću, a i cijelom nizu srpskih turskih vazala koji su ratovali sa Turcima protiv Europe, bili ste i ostali slugani.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *