ОРБАН РАЗВЕЗАО ЈЕЗИК: То није теорија завере, све је организовано, велике муслиманске масе доводе се у Европу

ОРБАН РАЗВЕЗАО ЈЕЗИК: То није теорија завере, све је организовано, велике муслиманске масе доводе се у Европу

20 јуна 2021

Потпуно смо уверени да се миграција не догађа спонтано, него организовано. То на западу сматрају теоријом завере, али све је то ипак организовано с политичким и пословним мотивима, а последице тога биће довођење великих муслиманских маса на европски континент, рекао је мађарски премијер Виктор Орбан.Орбан је то казао за хрватски католички недељник „Глас концила“

„Западњаци су одлучили да живе у постнационалном и постхришћанском свету, и ми то поштујемо. Али они желе још више. Они желе да и ми живимо на тај начин“, казао је Орбан.

Додао је да из тог разлога, „ако се појави каква духовност у регионалној сарадњи која обухвата и заштиту националних хришћанских култура, одмах долазе и идеолошки напади“.

„То је леволиберални напад који произилази из Брисела и повезан је с америчким либералним и привредним силама. Дакле, они не желе да ми будемо слободни, они желе да будемо слободни онако како би они то хтели. Из тога разлога супротстављају се и не прихватају средњоевропску сарадњу, оцењујући је негативно“, рекао је Орбан.

Орбан је говорио и о таласу миграната који стиже у Европу, а ком се Мађарска супротставља на различите начине, укључујући и постављање жице на границама.

Миграције су организоване, муслиманске масе доводе се у Европу

Орбан каже да су „миграције онтолошки лоша ствар“ те да се повремено догађа да људи морају да напусте своју домовину како их не би убили или били затворени.

„Међутим, чак и у том случају, ако би неко напустио своју домовину, циљ је да се касније врати. Зато ако желимо помоћи ономе ко је присиљен да напусти своју домовину, не треба да подстичемо његов останак изван његове домовине, него треба да му помогнемо да се што брже врати у своју домовину“, рекао је Орбан.

Мађарски премијер говорио је и о постављању жице против миграната на границама.

„Када се на мађарској граници појави више десетина хиљада углавном младих мушкараца, који су у савршеном физичком стању и који у колони газе преко државне границе, а ако желимо да их зауставимо, онда газе и преко нас, не говоримо о миграцији, него о кршењу суверености државе. То се мора зауставити. Нико не може ући на подручје твоје земље ако му то ниси допустио“, објашњава мађарски премијер.

Додаје и да је „потпуно уверен да се миграција не догађа спонтано, него организовано“.

„То на западу сматрају теоријом завере, али све је то ипак организовано с политичким и пословним мотивима, а последице тога биће довођење великих муслиманских маса на европски континент. Сматрам да сви који се не буду бранили, за 20 година неће препознати своју земљу. Промена ће се догодити уз спољни утицај, који им је једноставно наметнут. Мислим да би Никола Зрински знао што се треба учинити у таквој ситуацији“, казао је мађарски премијер.

Плаћамо високу цену зато што са западњацима не ударамо ногом руског председника

Мађарска плаћа високу цену зато што одбија да подржава било какву политику хладног рата, рекао је Орбан

„Плаћамо високу цену што заједно са западњацима свакодневно не ударамо ногом рускога председника, него му дајемо поштовање које му припада као председнику“, објаснио је мађарски премијер.

Орбан је говорио и о својим политичким ставовима и односу политике и хришћанства.

„Хришћанство је, као прво, створило слободног човека. Стога најпре морамо заштитити људско достојанство. Затим, хришћанство је створило хришћанску породицу. Морамо штитити концепт хришћанске породице. Надаље, хришћанство је у овом делу света створило и нације. Да ми, Мађари, нисмо следили хришћанство хиљаду година, нестали бисмо, стога морамо штитити и нацију. Али морамо штитити и верске заједнице и цркву. Да сажмем, наш задатак није да штитимо теолошка начела, то је послање цркве, него велике цивилизацијске хришћанске тековине“, закључио је Орбан.

KOMENTARI19 коментара

 1. Zoran says:

  Nemoj tako, oni vebze od rata, a Brisel dao Vucicu pare da se brine o njima.

 2. Kulak says:

  Sigurno je da nije spontano.Eto prilike za diskusiju.

 3. jovan says:

  ISTINA, ISTINA, I NISTA OSIM ISTINE! To je kazao Orban Veliki. To sto ce za manje od 20 godina Belgija,Holandija, Svedska biti vecinske muslimanske ISIS drzave, sto ce u za manjeod 30 godina biti rodjen poslednji BELI Evropljanin u Findskoj, i sto "prefarbavanje" Evrope tece PO PLANU, i Evropa postaje VEIKA ISIS DRZAVA, svi precutkuju i UCUTKUJU raznoraznim EUropskim zakonima!??! Treba podrzati trenutno Prvog i trenutno jedinog pravog Evropljanina!(Da ne kazem hugarizovanog Srbina, jer je madjarska nacija nastala od okupitranih Slovena(Srba) od strane dvadesetak hiljada hunskih ratnika). Nehrsicanska Evropa ce postati ili Velika Arabija, ili "meltig pot", papazjanija ROBOVA BEZ NACIJE,, VERE I NACIONALNIH DRZAVA GARANTA OPSTAJANJE NARODA. acka.

 4. Covid histery idiots says:

  Svi koji budu deo EU, uskoro nakon uspostave 2 bloka (zapad i njihove kolonije s jedne i Rusija,Kina i ostali slobodni svet sa druge strane), ostace zarobljeni u fasistickom konc logoru zvanom EU pod NATO okupacijom, vakcinisani 8-9 puta godisnje sto ce uzrokovati izuzetnu smrtnost viska belaca na korist muslimana koje ce naseljavati,sa FEMA logorima za istrebljivanje neposlusnih. Naseljavanjem muslimana USA uvek imati talibane koji unose nemire i prete ukoliko se EU drzave pobune protiv okupacije i pozele biti deo ruskog slovenskog slobodnog sveta. Treba li reci da su svi predsednici drzava EU postavljeni kriptojevreji koji sprovode plan svoje brace iz USA gde su gospodari te drzave?

 5. Karital says:

  To se odnosi na katoličku Europu.Ova druga Europa, spremna je služiti islamu a to smo kroz povijest vidjeli na balkanskim prostorima.

 6. persida says:

  Sve si Orbane rekao, samo si zaboravio da kazes da su Cionisti reziseri rusenja EVROPE I HRISCANSKOG SVETA, sto ocito pokazuje da si i ti njihov sluga.

 7. Риста says:

  Јесте, била је то теорија завере али више није теорија.

 8. miliorad5 says:

  čista istina,naša je sreća što smo tranzitna zona, a i poznati smo po tome da to nećemo dozvoliti.Namera je da se napravi "lonac za mešanhje " od zapadne evrope kao i u americi,gde je moguće vladati kao nasledna aristokratija uz pomoć zaglupljenog kulturno i verski podeljenog fantizovanog plebsa.Nećemo dugo čekati na neke nove "krstaše" ili tako nešto, a onda počinje igranka.Jedina opasnost za arhitekte plana je da im se lokalno većinsko stanovništvo u procesu odbrane i pobune protiv uništanja njihove kulture i nacije ne otrgne kontroli u nekoj nekontrolisanoj revoluciji kao što je bila francuska revolucija svojevremeno od koje je sve i počelo,i prava čoveka i demokratija i ukidanje naslednog plemstva i aristokratije:To je možda zaboravljeno u tami istorije za današnje tzaglupljene korisni9ke mobilnih mreža ali otkriće oni to a onda jao si ga "novom plemstvu", ima da požele giljotinu šta će im lude mase uraditi kada shvate koliko ih jašu ko magarce.To vreme neminovno odlazi i "aristokratija" ima sada dve opcije;ili izmišljenje "spoljnog neprijatelja" i vladanje pomoću poluvojnih metoda terora i diktature konstantnog rata i vanrednih ovlašćenja kroz upravu dekretima, ili uništavanje SVIH dostignuća oslobodjenja, i prava čoveka kroz stalnu mafijašku kvazidržavnu konstrukciju kontrolisane anarhije kao u meksiku i brazilu što je dok ne s vedu evropskog pojedinca na uplašenu jedinku, koja je srećna što je taj dan prešla ulicu na pešačkom i nije popila metak.Ali izgleda da je izabrana"vojna" opcija za evropu (jer nisu francuzi i nemci po mentalitetu kao meksikanci,malo su nasilniji:)) i to je PRAVA i JEDINA uloga NATO pakta u EU.Projekat "omega" to mu je ime za evropu.Nećete ga naći na internetu, jer to je samo u makronovom i merkelinom sefu kao podsetnik i instrukcije šta treba da rade ali kao i uvek čistačice brišu prašinu:) a još uvek su dovoljno pismene da pročitaju šta tu piše ito je sasvim dovoljno.(mada bi "aristokratija" bila najsrećnija da ukine obavezno obrazovanje i da ima nepismene zaglupljene podanike--oni zaista maštaju o feudalnoj evropi apsolutističkog iživljavanja plemstva nad plebsom.)

 9. independend says:

  Evropska unija ovakva kakva je sada je klopka za evropske narode.Zapadna evropa je verovatno izgubljena za Hrišćanstvo ne mora tako biti sve zavisi kako ce uskoro narod reagovati ali Srednja Evropa se mora ujediniti u Novu Austougarsku naravno po drugim politickim nacelima ali se jednostavno mora ujediniti.800 godina je ta tvorevina branila Evropu i Hrišćanstvo i sada se lepo vidi koliko to u ovom trenutku nedostaje evropi Upravo zbog plana za uništenja Hrišćana i Hriscanstva u Evropi je Austrougarska i razbijena.Madjarska Hrvatska Slovenija Češka Slovačka Poljska Ukrajina Rumunija i Vojvodina su srednja Evropa i moraju biti zajedno u ovoj oluji koja je napala evropu.Trebala bi cela evropa da bude zajedno ali ocito je da su u ostatku evrope sada prejaki oni koji zele unistenje svakog kulturnog identita evropskih naroda Hriscanstva kao njegove osnove dobodjenjem muslimanskih divljih hordi.Novi varvari vise nisu pred vraima evrope oni su ve usli ali ih jos uvek nema dovoljno za obracun sa evropljanima i zato se forsira njihov dolazak da bi ih bilo vise.Evropse zemlje koje su svesne sta se dogadja moraku izaci it ove klopke i time dati primer za ostale zemlje evrope da isto urade.Bez toga za 50godina evropa ce biti islamskai kalifat.

 10. Milutin says:

  Nisu u pitanju toliko mladi, vojno sposobni muškarci, već dolaze porodice. Porodice iz jednog izrazito patrijahalnog društva. A porodica je osnov državnosti. Nasuprot njemu na Zapadu je u toku globalizacija čiji je jedan od osnovnih postulata razgrađivanje porodice u cilju razgrađivanja državnosti. Jer globalizam ima za sada takoreći sve: globalne novčane tokove, globalnu ekonomiju, globalnu kulturu. Ali i pored NATO-A još uvek nema globalnu vojsku. Da bi stigao i do nje mora prvo da razradi državotvorst naroda. A to može da učini samo potpunim uništavanjem kohezione snage porodice. Čak će biti spremni da stvore privid matrijahata i da ga suprotstave izbegličkom patrijahatu. A zato im pak treba zloupotrba Vinčanske civilizacije. A njeno teritorijalno središte je Srbija i šire Balkan sa srednjom Evropom odnosno Panonskom nizijom. I svaka pazla postepeno dobija svoje mesto. Pa i gde se polna ravnopravnost zamenjuje sa gramatičkim rodovima. Da osim ON i ONA počinje da figurira i neko ONO. Jer na kraju će nam uzeti i DECU. Jer neće biti ON, ONA i dete. Porodica. Stub društva. Kao i mi i deca će nam postati globalna.

 11. I Love Jesus says:

  Problem? No problem, pokrstite ih u hrišćane i onda neće biti muslimanska masa. Naravno da bi to učinili i sami moramo biti pravi hrišćani. Hrišćanstvo zaista jeste jedina prava i spasonosna religija, muslimani i islam su nastali kasnije izvedeni iz hebrejskih i hrišćanskih spisa pri čemu su napravili istant proroka koji je Muhamed. Međutim Hristos je prvi i poslednji kroz kojeg je sve počelo i u kojem se sve završava. On je alfa i omega sin Božiji u kojem se naselilo svo obilje Božijeg stvaranja i kojem će se sve predati u vlast, a kada Otac položi pod noge Sinovljeve sve neprijatelje Njegove tada će se i sam Sin podložiti Ocu da bude Bog sve u svemu Bog. Istina će pobediti i vladati u večnost. Budite na strani pobednika a to su Otac naš nebeski i Njegov jedinorodni Sin, naš Gospod i Spasitelj Isus Hristos - Ješua Mešijah. Pokajte se i obratite Bogu kroz ime Hristovo, verujte svim srcem i ispovedajte ga usnama i imaćete život večni. Ovo je Očevo obećanje.

 12. Косовац says:

  Подршка Орбану, али џабе. …..Џабе зато што Интермагацин не објављује коментаре у реалном времену. …..Када Интермагацин ипак коментаре објави, констатујемо да нико није имао прилику да их прочита. Пала Мара, пала Сара.

 13. Косовац says:

  Подршка Интермагацину: Ваш ћирилићнно-хрватски сајт је нешто најидеалније што се могло видети у савременом латиничном свету. Сметају само ови што шишају хрватску латиницу. Тако некад испадне да ако неком кажеш Влад Цепеш, човек се безпотребно увреди што си написао на његовом писму Влад Сереш.

 14. Риста says:

  Не замерте. Косовац још увек има мало мутан поглед после удара короне. Треба му још мало времена да му се избистри. Иначе, ја сам његов пријатељ и зато не дам на Косовца па макар и ја добио корону. Нек се свађа човек. Косовац, када ја видим да један чланак има коментара, ја га обавезно отварам да их прочитам па макар и после 10 дана. Увек су ми коментари дражи и понекад их читам пре него текст. А још кад видим и твој коментар, ја се сав зајапурим. Нема шансе да не прочитам.

 15. Mate says:

  Servi će opet sa Turcima protiv Europe.

  • Pendrek says:

   Rvatino, e heba te Gospa Sinjska da te hebala! Mrsh sa Srpskog portala.

   • Mate says:

    Ne budi bezobrazan i ponašaj se pristojno, ja nikog nisam vrijeđao, ime Servin je vaše originalno ime koje ste dobili čim ste prestali biti Hrvati Raščani jer Vas je PAPA (vikar tame) pretvorio u novu naciju, a Stjepana Zavida okrunio u Stefana Nemanju (Stefano = Venecijansko ime, Neman = papinsko čudovište, neman). A tko je rekao da ja podržavam Vatikan, za mene su Vatikan, EU, NATO, UN, MMF, WTO itd okupatori hrvatskog naroda, a očito te zaboljela istina o Stefanu Lazareviću, a i cijelom nizu srpskih turskih vazala koji su ratovali sa Turcima protiv Europe, bili ste i ostali slugani.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u