ОРБАН СЕ ЗБОГ ВАКЦИНА ОКРЕНУО РУСИЈИ: Послао је Сијарта у Москву да купи СПУТЊИК V!

ORBAN SE ZBOG VAKCINA OKRENUO RUSIJI: Poslao je Sijarta u Moskvu da kupi SPUTNJIK V!

22 januara 2021

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da ta zemlja ne može da ukine mere uvedene radi sprečavanja korona virusa sve dok se ne izvrši masovna vakcinacija ljudi.

On je za mađarski državni radio kazao da najbolji pristup jeste da se odobri upotreba nekoliko različitih vakcina protiv korona virusa, kako bi se podstakla brža proizvodnja i isporuka vakcina, prenosi Rojters.„Ne trebaju nam objašnjenja, već vakcine“, rekao je Orban i dodao da se nada da će mađarski šef diplomatije Peter Sijarto, koji se danas nalazi u Moskvi radi pregovora o vakcinama, obezbediti sporazum o kupovini ruske Sputnjik V vakcine.

Prema njegovim rečima, kada zdravstveni radnici, starije osobe i oni koji rade u „prvim redovima“ dobiju vakcinu, razgovori o ublažavanju mera mogu da počnu.

Inače, mađarska agencija za lekove odobrila je upotrebu britanske AstraZeneka i ruske Sputnjik V vakcine.

Mađarska je tako postala prva zemlja EU koja je odobrila rusku vakcinu, za koju evropski regulator još nije dao zeleno svetlo.

KOMENTARIJedan komentar

  1. test01 says:

    Ko stoji iza MASOVNE vakcinacije ljudi i zasto? Zasto se sakrivaju podaci o broju umrlih i drugim posledicama posle vakcinacije (obustavili su vakcinaciju cak i u Kaliforniji - zbog posledica od vakcina iz Kill-Bill Moderna fabrike)? Izrael je izvrsio masovnu vakcinaciju i sada ima vise zarazenih nego pre "spasonosne vakcinacije", posledice se sakrivaju. Prijavljeno je preko 29 smrtnih slucajeva posle Fajzer vakcinacije u Norveskoj a ima 66 prijavljenih slucajeva u USA (pravi broj se naravno nece nikada saznati). Kako to Svedska i Belorusija mogu da funkcionisu i spasili su svoju ekonomiju bez upotrebe ovih drasticnih mera koje dolaze iz WHO koji je financiran od strane Bill Gates i Sorosa ! Zasto se jos koristi PCR (iliti PRC) test za koji se zna da daje lazne rezultate - da bi povecao statistiku zarazE. Zasto se obustavila istraga o ovom virusu - gde je kreiran (u kojoj laboratoriji) i kako je "pobegao". ITD ITD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *