ОРБАН ИЗНЕНАДИО ЦЕО СВЕТ: Сорош је један од криваца за таласе избеглица!

ORBAN IZNENADIO CEO SVET: Soroš je jedan od krivaca za talase izbeglica!

1 novembra 2015

HUNGARY ORBANMađarski premijer Viktor Orban, pristalica tvrde struje prema izbegličkoj krizi, ocenio je da su moćni finansijeri i levica kovali zaveru kako bi izdali Evropu.

„Evropu su izdali i ako ne branimo svoje interese, naš kontinent više neće pripadati građanima koji tu žive“, rekao je Orban na konferenciji za novinare u Budimpešti.

Orban je doveo u pitanje američkog biznismena mađarskog porekla Džordža Soroša, navodeći da „planovi dobro organizovanih finansijera i nekih političara koje narod nikada nije izabrao“ mogu da postanu stvarnost u Evropi.

Mađarski premijer je optužio i evropsku levicu da radi na slabljenju država u ime „neke međunarodne dimenzije i kosmopolitizma“.

„Teško je zamisliti da velike evropske zemlje, koje imaju odlične obaveštajne službe, nisu mogle da predvide i da se pripreme protiv dnevnog dolaska hiljada izbeglica“, dodao je Orban.

Prema njegovim rečima, Soroš „finansijski podržava one koji žele da oslabe državne institucije“.

Orban je nedavno rekao da su oko 70 odsto izbeglica koje dolaze u Evropu „vojno sposobni muškarci“.

Mađarski premijer se tada zapitao o ulozi medija i slobodi izražavanja, jer „prikazuju uglavnom žene i decu, dok 70 odsto izbeglica su vojno sposobni muškarci“.

Više od 500.000 izbeglica došlo je u Evropu od početka godine preko balkanskih zemalja.

KOMENTARI6 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Tako su i Mađari došli kao izbeglice iz Azije među Slovene.

 2. N. says:

  A Sloveni među Vlahe.

 3. Lady Gaga says:

  A SRBI NISU DOŠLI NI OD KUDA. VEĆ SU ODUVEK OVDE,TAKO DA N. JEDI VIŠE GOVNA SA SVOJIM VLAŠKIM TEORIJAMA, JEER SU VLASI U SRBIJI SAMO SUBETNOS SRPSKOG NARODA I NIŠTA VIŠE.

 4. N. says:

  Vlasi nisu nikakva teorija već istorijska realnost dobro dokumentovana. Pretslavensko stanovništvo Balkana govorilo je latinizovanim dijalektima a ne slovenskim jezicima. Ako pak tvrdiš da su nekakvi "antički Srbi" bili izvorni zastupnici latiniteta na Balkanu pre nego što su se naprasno opredelili da im jezik iz druge skupine bude novi maternji, bojim se da nemam želju da se upuštam u bilo kakvu rasptavu sa tobom. Pogotovo posle uličnog vokaburala kojim se služiš u javnoj komunikaciji.

 5. Meri says:

  EU nema hrabrosti ni sposobnosti ni samu sebe da spašava, a trebala bi da kaže još i ovo: 1.Oni koji su porušili Libiju neka je izgrade ponovo, da ljudi imaju gde da žive. I tako redom... 2. Osim toga, OUN je postala nekakvo dramsko pozorište u kom se plače kad nastanu razne druge humane katastrofe, a ustvari treba da rešava i te probleme.

 6. zlatiborski ovan says:

  Prema njegovim rečima, Soroš „finansijski podržava one koji žele da oslabe državne institucije“. ....Mađarski premijer se tada zapitao o ulozi medija i slobodi izražavanja, jer „prikazuju uglavnom žene i decu, dok 70 odsto izbeglica su vojno sposobni muškarci“. ///////////// Da, prema podacima UN, 65 odsto tzv. izbeglica je muske populacije. Ja ih se secam od pre 25 god. Bilo je medju njima i puno vrlo starijih osoba... ********** Vise toga o imigrantima, u formi kracih I odabranih komentara/kompilacija: https://tinyurl.com/or9nyq3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *