ОРБАН урадио оно што ВУЧИЋ није, а ни многи други!

ORBAN uradio ono što VUČIĆ nije, a ni mnogi drugi!

29 jula 2016

583598_orban_fPremijer Mađarske Viktor Orban slobodno može da obraćanje Mađarima počne sa „Prvi put u novijoj istoriji…“. Zvuči poznato? Međutim, za razliku od Srbije, stopa nezaposlenosti u Mađarskoj pala je na 5,8 posto, u razdoblju od februara do aprila, pokazuju poslednji podaci Centralnog statističkog zavoda Mađarske.

To je prvi put u istoriji da je nezaposlenost pala ispod 6 odsto. Na vrhuncu je i zaposlenost, koja je u populaciji od 15 do 74 godina starosti iznosila 57 procenata, javljaju agencije.

Broj zaposlenih u Mađarskoj u posmatranom razdoblju iznosio je 4,294 miliona, što je za 150.000 više u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Na javnim radovima bilo je zaposleno 215.000 radnika, što je 5 odsto od ukupnog broja zaposlenih.

KOMENTARI5 komentara

 1. opet ja says:

  Pa naravno kada je izbacio MMF, Svetsku Banku, povećao poreze bankama i ino korporacijama, poništio sve ugovore o zakupu i kupovini zemljišta zaključene pre maja 2014. godine...i još dosta toga. Naravno i prvi je sprečio invaziju muslimana prvo na Mađarsku, a onda posredno i na druge zemlje Evrope, a neke su se Mađarskoj i pridružile u tome.

 2. dejan says:

  Opet ja pametni madari ne glupi srbi ili balkanci srbi imaju vrednotr sirovina ugalj nikla bakar olovo cink gvozde preko 320 miljardi dolara djabe kad sad americk i bivsi cia general raspolaze vlasnistvom svih ovih resursa

 3. Jovan says:

  Viktor Orban Veliki voli svoj narod i drzavu. A nasi "demokratski politicari" od 2000-te vole samo strane pare i strane gazde, a pljuju po svom narodu kao nije dobar(narod). Pazi ovo, u populaciji od 15- 74 godina 57%, znaci na populaciji od 18-65 godina je verovatno blizu 100%(jer nikada ne moze bas 100% jer mnogi studiraju, idu u skolu.)

 4. Mali says:

  Rezultati i brojevi kazu sve,a prazne reci i obecanja ne znace nista.Nasuprot tome postoji da prazne reci i obecanja kazu sve,a rezultati i brojevi ne znace nista. Toliko o stilu zivota u dve suusedne zemlje.

 5. opet ja says:

  otkud ova vest ponovo??

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *