ОРБАН УЗВРАЋА УДАРАЦ ГЛОБАЛИЗМУ: Јачање хришћанства, расте број бракова, пада број абортуса, НАТАЛИТЕТ ЈЕ НАЈВЕЋИ У ПОСЛЕДЊИХ 20 ГОДИНА! ЕВО KАKО ЈЕ УСПЕО СВЕ ТО

ORBAN UZVRAĆA UDARAC GLOBALIZMU: Jačanje hrišćanstva, raste broj brakova, pada broj abortusa, NATALITET JE NAJVEĆI U POSLEDNJIH 20 GODINA! EVO KAKO JE USPEO SVE TO

2 maja 2019

Junker i ostala globalistička masonerija i bilderbergovci mrze Mađarsku, evo zašto…

Dok evropske nacije propadaju zbog naglog opadanja nataliteta, Mađarska se ističe rastućim stopama venčanja, padom abortusa i najvećom stopom nataliteta u poslednjih 20 godina, javlja Breitbart.Brak se povećao za 43 posto od 2010., dok se razvod braka smanjio za 22,5 posto u istom razdoblju.

Ovaj demografski preokret nije bio slučajnost, već plod promišljenih programa za popularisanje braka i porodice, uz odbranu mađarskog kulturnog identiteta i hrišćanskih korena.

“Nakon što smo pobedili na izborima 2010. s dvotrećinskom većinom, odlučili smo izgraditi porodičnu prijateljsku zemlju i osnažiti porodice koje odgajaju decu” – rekao je mađarski ministar za porodicu, Katalan Novak.

Stojeći čvrsto u svom položaju uprkos žestokom protivljenju socijalističke levice, vlada Orbana je utemeljila zakonodavstvo koje je rezultiralo “sveobuhvatnim sistemom porodične potpore, poreskim sistemom prilagođenim porodici, programom stambenog zbrinjavanja, 800.000 novih radnih mesta i mnogim mogućnostima za uspostavljanje ravnoteže između života i rada“ – izjavio je Novak.

“Živimo u vremenima kada se sve manje dece rađa širom Evrope. Ljudi na Zapadu reaguju na to useljavanjem“ – rekao je premijer Orban u izjavi o stanju nacije u Budimpešti u februaru.

“Mađari to vide u drugačijem svetlu. Nisu nam potrebni brojevi, nego mađarska deca” – dodao je vođa stranke Fidesz.

Novi zakon stupiće na snagu 1. jula i uključuje podsticaje za porodicu kao što je smanjenje hipoteke u iznosu od 3.000 evra za drugo dete, 12.000 evra za treće dete, program kupovine automobila za velike porodice i sveobuhvatni vrtić.

Od 2020. godine majke s četiri ili više dece će imati doživotno oslobođenje od poreza na dohodak.

(Novi-Svjetski-Poredak.com)

KOMENTARI5 komentara

 1. Marko st says:

  Svaka im cast! Tako je to kad im je predsednik njihov a ne kao kod nas od Karadjordjevica pa do danas sve fukara do fukare vode srbe u propast.

  • Sveta says:

   tako je!

 2. Sasulja says:

  Bravo gospodine Orbane,tako se voli i vodi drzava.

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Mađari imaju značajno manji natalitet a 3 godine su stariji prosečno od nas. Takva demografija je posledica 20-ak godina u EU, kapitalizma predvođenog SAD-om i njihovim pravilima regulacije međunarodne razmene i finansija. Ovakvim merama moguće je samo malo popraviti demografiju, za pozitivnu demografiju je nužno izaći iz EU i MMF-a, dakle prekinuti sa ikakvim zapadnim savezima.

 4. uf says:

  Putin i Orban su 2 prava drzavnika, patriote!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *