ОРБАН ЖЕСТОKО О САНKЦИЈАМА ЕУ: Упали смо у јаму коју смо копали Русима

ORBAN ŽESTOKO O SANKCIJAMA EU: Upali smo u jamu koju smo kopali Rusima

29 oktobra 2022

Sankcije Evropske unije protiv Rusije nisu delovale onako kako je očekivao Brisel koji je na kraju i sam nastradao zbog njih, rekao je mađarski premijer Viktor Orban.

– Sankcije nisu delovale onako kako su očekivali u Briselu kada su ih uvodili. Smislili smo plan da iskopamo Rusima jamu u koju će upasti. Međutim, onda smo sami pali u tu jamu i sada treba da odlučimo šta da radimo. EU kaže da se nastavi sa kopanjem. To se ne čini razumnim – rekao je Orban za radio-stanicu „Košut“.

Prethodno je izjavio da je Evropa podeljena na dva tabora – jedan veruje u sankcije, dok drugi smatra da treba menjati sankcionu politiku protiv Rusije. Orban je istakao da sankcije protiv Rusije nisu uvedene demokratski, nego da su odluku doneli birokrate i briselska elita.

KOMENTARI5 komentara

 1. Hikmet Aljimi says:

  KROmanjonci jadni i bedni će da se smrzavaju a ionako žive u bedi, slabo i jedu a i yebu samim tim, najsiromašnija "država" u EU su KROmanjonci, jasniji su od Bugarske, Estonije,Litve...

 2. Plin says:

  Rusija je izgubila energetski rat sa Evropom, gas je skoro besplatan koliko ga ima. Samo sada mediji ćute o tome.

  • Hičmars says:

   Zato plaćate 14 kuna iliti 2 evra/dizel i 3.000 eura za gas 😙. Nego čujem da hrvatići, tih 2 mil.što vas je još ostalo,ne znaju gde će od bede da pobegnu, platice u švabiji samo 1.200 eura a toliko najam samo za stan...😂😂😂

 3. Duca says:

  Jedini glas razuma u toj govnjavoj EU

  • Velika Metla, says:

   Duca-, Ovaj honvedovac Orban meni lično odgovara SAMO dok " muti izvor " satanističkoj EU. Inače samo da se zna, ovaj je položio venac na bistu mađarskom fašisti iz Drugog svetskog rata ( Mikloš Horti ako se ne varam ).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *