ОРБАНУ ПРЕКИПЕЛО – СВАКА ЧАСТ: Жели да створи струју унутар Европске уније која ће да се врати ПОРОДИЧНИМ вредностима

ORBANU PREKIPELO – SVAKA ČAST: Želi da stvori struju unutar Evropske unije koja će da se vrati PORODIČNIM vrednostima

11 decembra 2021

Mađarski premijer Viktor Orban je poručio danas da mora biti formirana velika i jaka antimigraciona i proporodična evropska partijska alijansa.

– U ovom trenutku su antiimigracione i proporodične stranke manjina u Evropi – izjavio je Orban, a prenosi mađarska agencija MTI.Mađarski premijer naglašava da je Evropljanima – bilo Francuzima, Nemcima ili Mađarima – potreban glas u narednim decenijama protiv transformacije Evrope u “imigrantski kontinent”.

– Ne želimo da budemo alternative, mi želimo da budemo pobednici. Želimo da utičemo, pa čak i da odredimo politike Brisela. Naš cilj je da stvorimo najveću političku silu u Evropi – poručio je Orban.

KOMENTARI2 komentara

  1. Petrovgrad says:

    Realan zahtev, imaće široku podršku velikog dela stanovnika EU. Muslimani su uvek bili za porodične vrednosti. Nema sumnje dobiće njihovu podršku. Mora se igrati na kartu Muhamedanaca u EU. Jesu mali procenat, ali mogu da prevagnu u odlučivanju. U Germaniji ih ima oko 20 %, isto toliko i u Francuskoj. Što se tiče Holandije, Belgije, tamo su prešli 50%. To su zvanični podaci tih zemalja.

    • trabant says:

      Kako pises neke totalno neproverene izjave? Presli muslimani u Holandiji 50% ili se 50% odnosi na pe*ere? Pa ni u jednom od tih podataka nema istine. Istina je da su TV voditelji pa bar 90% vurundzije sto nije cudo takve guraju furundzije na vlasti i oni koji njih lobiraju i guraju u prve redove. Primer mutava ne ume dve u nakrst da sastavi a da ne zatrokira jadna al ona premijer. Sad nije to njena bruka vec nasa. Takvih je primera masa dok smo mi spavali tj. vi ja sam uvek bio ko zapeta puska i nije mi tesko bilo mnogo toga da procitama mada su tu bila i dosadna stiva. Ali to je upravo politika fraze, demagogija mlacenje prazne slame satima dok slusaoc ne izgubi kontrolu i koncentraciju nad temom koja se potom izglasa. On ako stane celnim nakaradama na put obrisace ga jer imaju moc i pare. Pare su nista u bilo kom konfliktu novac devalvira nestane ali ljudi su ljigavi i dupe bi dali za saku dolara. To nas satire plus domaca fukara svake drzave koja je za javno vesanje. Takvi su punili nacisticke logore, nisu nemci vec domaca bagra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *