„ОРУЖЈЕ СА ЗАПАДА НЕЋЕ НИ СТИЋИ, УКРАЈИНА ЋЕ БИТИ ПРЕГАЖЕНА“

„ORUŽJE SA ZAPADA NEĆE NI STIĆI, UKRAJINA ĆE BITI PREGAŽENA“

7 januara 2023

Oružane snage Ukrajine će početi da trpe poraze pre nego što dobiju još jednu vojnu pomoć koju su obećale zemlje NATO-a.

Ovo je u intervjuu na Jutjub kanalu Judging Freedom izjavio penzionisani američki vojni oficir Skot Riter.Prema njegovim rečima, za razliku od Ukrajine, Rusija ne treba da čeka na isporuku naoružanja. Stoga su Oružane snage RF u svakom trenutku spremne za aktivnu akciju.

„Moskva će biti spremna da se bori pre nego što bilo koje od obećanih oružja pređe sa faze prezentacije u PowerPoint-u na primenu u Ukrajini“, rekao je Riter.

Riter je takođe skrenuo pažnju na složen proces prebacivanja zapadnog naoružanja u Ukrajinu, koji bi mogao da se povlači nekoliko meseci. Tada će vojna oprema biti dovedena u radno stanje i obučeni vojnici Oružanih snaga Ukrajine će moći da je koriste.

Pored toga, vojna oprema koja se transportuje sa Zapada može postati pogodna meta za ruske oružane snage u Ukrajini, primetio je Riter.

KOMENTARI4 komentara

 1. Petrovgrad says:

  Rasklopiće to Putin, još dok bude u transportu.

 2. rade says:

  Oruzje stize li stize,i to nesmetano.Ukrajinci su nedavno iz oruzja koje im je stiglo zeljeznicom preko Lavova ubili vise od 100 ruskih vojnika.Putin se izgleda boji odgovora amerikanaca pa zato ne smije da gadja oruzje koje u po bijela dana ulazi u ukrajinu.Od tog istog oruzja svaki dan ginu civili u Donbasu,Putina to ne interesuje jer ukrajinci ne mogu dobaciti do Kremlja,a ni do njegovih kcerki.

  • Ilija says:

   Izdaja na delu, sve je predstava!DOGOVORENI rat!Cilj ovog projekta je da se pobije što više Slovena.

 3. persida says:

  Rasklopice, pa ce oda ponovo isti rat sve do datuma koji je dogovoren. Covek treba da je naivan pa da poveruje da Rusija nije mogla da izgazi Ukrajinu za deset dana. Sve preko toga ne moze biti rat, nego trgovina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *