Осигурајте се за око 1.000 динара и безбрижно отпутујте на заслужени годишњи одмор

Осигурајте се за око 1.000 динара и безбрижно отпутујте на заслужени годишњи одмор

15 јуна 2015

dunav_logoПутовања су као бајке, верујете им све време док нешто не поквари идилу. Потрудите се да вам летовање или пословно путовање не поквари нека изненадна непријатна ситуација, а уколико се она и догоди „баш вама“, да себе не изложите додатним трошковима.

„Дунав осигурање“ нуди вам могућност да се осигурате од бројних здравствених ризика који могу да се остваре током путовања и боравка у иностранству. Важно је да знате да уз полису путничког здравственог осигурања Компаније „Дунав“ себи можете да обезбедите безбрижно путовање за само 1.140 динара, колико кошта индивидуална полиса за десет дана боравка у Грчкој, Турској…

Уколико на путовање крећете породично, прави и најрационалнији избор је породична полиса „Дунав осигурања“, која пружа осигурање родитеља и бесплатно путничко здравствено осигурање деце узраста до 19 година, за само 2.600 динара. Осигурање се може закључити и као групно – за 10 и више лица. Премија по особи, уколико уговорите групну полису путничког здравственог осигурања, износи само 1.020 динара.

Осигураници могу бити лица до навршених 85 година живота.

У случају изненадне болести или повреде, путничко здравствено осигурање покриће трошкове за:

• амбулантно лечење
• набавку неопходних лекова и медицинског материјала
• превоз до најближе здравствене установе
• болничко лечење
• превоз у државу пребивалишта
• стоматолошке интервенције
• друге потребе у вези са изненадном болешћу или повредом.

Поред основног покрића, путничко здравствено осигурање можете закључити и са ширим (ВИП) покрићем које укључује и:

• хитну доставу лекова
• посету блиске особе
• повратак деце која су остала без старања.

У сарадњи с престижном међународном асистентском кућом „Coris Assistance“(„April“), Компанија „Дунав“ обезбедила је услуге медицинске асистенције и покриће неопходних медицинских трошкова у целом свету, 24 сата дневно, 365 дана у години. Уколико се догоди случај покривен осигурањем, све потребне информације добићете на српском језику у ма које доба дана или ноћи позивом на телефонски број +381 11 3636 999, „Цорис Ассистанце“, Београд.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. mmm says:

    Ma koje bre osiguranje i godisnji odmor? Pa mi nemamo hleba da jedemo, pa ja se ne secam kada sam zadnji put bila na odmoru, te cu sada da se osiguravam, pa sada da se kojim slucajem izvrnem, ne znam kako bi me sahranili. Sram vas bilo sta reklamirate.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u