Осигурајте се за око 1.000 динара и безбрижно отпутујте на заслужени годишњи одмор

Osigurajte se za oko 1.000 dinara i bezbrižno otputujte na zasluženi godišnji odmor

15 juna 2015

dunav_logoPutovanja su kao bajke, verujete im sve vreme dok nešto ne pokvari idilu. Potrudite se da vam letovanje ili poslovno putovanje ne pokvari neka iznenadna neprijatna situacija, a ukoliko se ona i dogodi „baš vama“, da sebe ne izložite dodatnim troškovima.

„Dunav osiguranje“ nudi vam mogućnost da se osigurate od brojnih zdravstvenih rizika koji mogu da se ostvare tokom putovanja i boravka u inostranstvu. Važno je da znate da uz polisu putničkog zdravstvenog osiguranja Kompanije „Dunav“ sebi možete da obezbedite bezbrižno putovanje za samo 1.140 dinara, koliko košta individualna polisa za deset dana boravka u Grčkoj, Turskoj…

Ukoliko na putovanje krećete porodično, pravi i najracionalniji izbor je porodična polisa „Dunav osiguranja“, koja pruža osiguranje roditelja i besplatno putničko zdravstveno osiguranje dece uzrasta do 19 godina, za samo 2.600 dinara. Osiguranje se može zaključiti i kao grupno – za 10 i više lica. Premija po osobi, ukoliko ugovorite grupnu polisu putničkog zdravstvenog osiguranja, iznosi samo 1.020 dinara.

Osiguranici mogu biti lica do navršenih 85 godina života.

U slučaju iznenadne bolesti ili povrede, putničko zdravstveno osiguranje pokriće troškove za:

• ambulantno lečenje
• nabavku neophodnih lekova i medicinskog materijala
• prevoz do najbliže zdravstvene ustanove
• bolničko lečenje
• prevoz u državu prebivališta
• stomatološke intervencije
• druge potrebe u vezi sa iznenadnom bolešću ili povredom.

Pored osnovnog pokrića, putničko zdravstveno osiguranje možete zaključiti i sa širim (VIP) pokrićem koje uključuje i:

• hitnu dostavu lekova
• posetu bliske osobe
• povratak dece koja su ostala bez staranja.

U saradnji s prestižnom međunarodnom asistentskom kućom „Coris Assistance“(„April“), Kompanija „Dunav“ obezbedila je usluge medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Ukoliko se dogodi slučaj pokriven osiguranjem, sve potrebne informacije dobićete na srpskom jeziku u ma koje doba dana ili noći pozivom na telefonski broj +381 11 3636 999, „Coris Assistance“, Beograd.

KOMENTARIJedan komentar

  1. mmm says:

    Ma koje bre osiguranje i godisnji odmor? Pa mi nemamo hleba da jedemo, pa ja se ne secam kada sam zadnji put bila na odmoru, te cu sada da se osiguravam, pa sada da se kojim slucajem izvrnem, ne znam kako bi me sahranili. Sram vas bilo sta reklamirate.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *