ОШТРА ПОРУКА СИЈА АМЕРИЦИ: „Добићете разарајући ударац у главу“

ОШТРА ПОРУКА СИЈА АМЕРИЦИ: „Добићете разарајући ударац у главу“

24 октобра 2020

Кина никада неће дозволити било којој сили да јој наруши национални суверенитет или да одвоји део њене свете територије и биће спремна да се бори против таквих претњи, рекао је кинески председник Си Ђинпинг.

„Нећемо седети и гледати како нам неко нарушава национални суверенитет, безбедност и развојне интересе и никада нећемо дозволити никоме да повреди и подели свету територију наше отаџбине. Уколико би се тако нешто десило, кинески народ би сигурно одговорио разарајућим ударцем у њихову главу“, рекао је кинески лидер.Кина не жели хегемонију или експанзионизам и противи се таквој политици, додао је он.

„У данашњем свету, неприхватљиви су било који унилатерализам, протекционизам и екстремни егоизам. Било који метод уцене, блокаде и екстремног притиска је потпуно неефикасан. Било какво понашање које се фокусира на само себе и понашање које ангажује хегемонију и силеџијство једноставно неће радити и водиће у слепу улицу“, рекао је Си Ђинпинг током обележавања 70. годишњице уласка кинеских добровољаца у Северну Кореју током Корејског рата, у ком су се сукобили са америчким снагама.

KOMENTARI8 коментара

 1. Si Ju Leter Aligeder says:

  Zver treba direkt u glavu! Razarajuće naravno.

 2. Archelay says:

  Ovo sto je Si izjavio je muska rabota.Amerima najzad trebao ja neko da im pokaze zube.A Si nije tek tako otkacio da ne zna sta govori.

 3. Риста says:

  Хахахахах....кикикикиХА! Ах! "или да одвоји део њене свете територије"! А шта је Тајван? Јел то није света територија Кине??? Си је најинтелигентнији државник у светској историји. Нико и никада није био у стању да одржи такве испразне политички коректне говоре које пале ошамућене кинеске и српско-руске масе а уопште нису тачни. Глобална влада Света, која је свуда око нас као нека измаглица, данас има два врхунска јавна претставника. То су Трамп и Си! Имају и резервног играча а зове се Путин. Сви троје глуме армагедон крај али невероватно - све и један иде даље успешно без иједног јединог сукоба осим што страдају Сиријци, Либијци, Ирачани, Срби и остала боранија света. Си, Трамп и Путин су једна екипа. Си и Путин су несмењиви а ни Трамп није за потценити. Нема везе и ако Трамп падне. Ту је Бајден. ЈАКИ ИГРАЧИ СУ ДАНАС И Вучић и бивши Карзаји, Лукашенко, Порошенко, КиМилЏунг и још понеки гоља који такође опстају и иду даље, мада не увек као прецедници, али није ни важно. Све и један је био или је још увек успешан прецедник свога чобанског народа. Си је наследник Маоа а Мао је финансиран са Ротшилдом да направи једну Кину један народ једно мишљење. Фанатизам Сија, Трампа и Путина уништава свет короном за рачун Глобалне владе. Сца три политичка врха, и Русије и Кине и Америке нападају политички коректно једни друге а убијају друге народе. Кина убија народе света својом монополском икретенском мас продукцијом којој остале државе света не могу конкурисати ни под разно, јер Кину на том путу подржава Америка,(кажу да је комунизам некада осуђивао мас продукцију и био става да ће она уништити капитализам)дакле, Кина својим деловањем и производњом, гуши производње свих малих држава света, па и понеке велике државе, Путин глумата и маше кинџалима, Трамп мирољубиво убацује своје војске у све више држава света а све троје иду истим смером нејасног правца. Још нисам схватио како су се синхронизовали, али сам схватио да се јесу синхронизовали. Ко преживи...а подоста нас неће преживети...Све три државе данас већ очигледно иду путем "На вука повика а лисице месо једу!"

  • Robert Wronsky says:

   Dobra analiza osim onog o "jakom igraču" Vučiću. Možda je on za tebe i dio Srba kapacitet ali za ostatak svijeta je smiješna ličnost, koji se kao malo dijete, kada dobije vašarsko lizalo, obradovao kemijskoj olovci koju mu je, kao i svim prisutnima, poklonio Tramp. Interesantno da su vam Amerikanci odjednom postali najveći prijatelji, da više ne spominjete bombardiranje, iako je činjenica da su najžešći neprijatelji vaših, također novih prijatelja Kineza. Jedini razuman zaključak može biti da nastavljate bizantsku politiku, koja vam je u krvi, politiku laži i obmana,sa onom mišlju, možda netko i nasjedne.

   • Риста says:

    Ниси ти госпон Вронски разумео ни један детаљ онога шпто сам рекао. у твоме мозгу је Си велик због милијарду људи а Вучић мали због понижавајућег односа од Америке, али по моме схватању нема људских разлика, а као што си видео, ја сам их обојицу ставио на исту клупу. Ни Си није много часнији и дупелиже Американцима као и Вучић. То сам рекао тамо горе и нема везе што Си Миле има пуцаљку, свеједно је на истом нивоу. Кокодаче као и Вучић али пуцаљку не извлачи. Писао сам ја о томе далеко више. А што се тиче не спомињања бомбардовања, па бар сваки трећи дан га споменем само ти то пропустиш. Не читај слова и речи, него покушај да схватиш где сам позициониро Сија. Можда ти кликери прораде. А што се тиче непријатеља Америке, ми смо бар часно стали на црту а килајбери као Си и Путин, наследник славног цара коме је твој предак Вронски племенито служио, обојица шене само мало различито него Вучић. Када читаш нешто, покушај и да схватиш а не да ја морам да објашњавам ко неком полетарцу. Хвала за похвалу осталог али ме ово твоје неразумевање мало погодило.

    • Риста says:

     Успут, Кинези нису ником пријатељи а ја их и не држим за наше пријатеље. Једина разлика између кинеске и америчке политике је што Кинези не бацају бомбе. За сада.Иначе, Кина је глобално оријентисана и Си се са тиме увек хвали. Али, јадна мајка малим државама када падну у зависност од Кине. До данас је само Америка гњечила свет али од данас то ради и Кина. Америка уводи санкције, сломи државу а Кина онда иде и откупљује будзашто блага богатих држава. Та судбина је закачила Русију и Иран. А сиће као србија, Кина једе за мезе. По мени, не зна се ко је гори - Кина или Америка. Само није актуелно у Србији и протеће много воде потоцима Србије пре него Срби схвате. Тешко да ће се неко развити ако упадне у сарадњу са Кином.

 4. milorad3 says:

  ma kinezi su jako fini, mi bih oterali P.M i roknuli im par bojevih glava odmah,da ih imamo viška:)Mislim da bi svet bio mnogo mirnije i mogo bolje mesto da srbija ima par hilojada nuk glava:)Doveli bi ih u red SVE za par minuta koliko smo ludi i neustrašivi:)NE MOŽEŠ UBIITI NEKOGA KO SE SMRTI NE PLAŠI:)

 5. uddu says:

  "SERESI" ili "SISERE",pa razumeće neko i ovo !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u