ОШТРЕ РЕАКЦИЈЕ ВЛАСТИ: „Угљанина или лечити или ухапсити“

OŠTRE REAKCIJE VLASTI: „Ugljanina ili lečiti ili uhapsiti“

26 jula 2020

(foto: Youtube printscreen)

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenjuje da tvrdnje Sulejmana Ugljanina pripadaju teorijama zavere koje ugrožavaju živote ljudi.

Ugljanin, lider SDA Sandžaka, tvrdio je da je „smrtnost kod koronavirusa u porastu od kada nosimo zaštitne maske“.

„Posle napada na Srbiju, pokušaja da zavadi Bošnjake i Srbe, laži o Vojsci Srbije, Ugljanin je počeo da širi teorije zavere i da ubeđuje ljude da ne nose maske“, naveo je Vulin, a saopštio PS.

Vulin je dodao da „budalaštine“ koje Ugljanin iznosi u javnost mogu da ugroze živote i da je Ugljanina, kako je kazao, neophodno „ili lečiti ili uhapsiti“.

KOMENTARI6 komentara

 1. Rajko says:

  A ko će to uraditi?

 2. dinki says:

  Dvije ruske baze u Srbiju i Suljo može TUR DE TURSKA!!!!

 3. VRSK says:

  Ne hapsite ga,nasmeja me danas. Ne lečite ga nikako jer zdrav nikome neće biti smešan i zanimljiv!

 4. kojic jovan says:

  Aj ga uhapsi ako smes.Nikad ..

 5. Rista says:

  E nasmejali me sa obe strane. Bi vi njega uapsili da nije onih. Tako nešto se ne rizikuje, ali ne znam ni zašto bi? Ako je suditi po ovoj slici, ovaj tip će uskoro baciti kašiku. Oči su ogledalo tela. Uvek prvo oči gasnu. Kad god vidim njegovu sliku, ako nije neka montaža u šta baš i ne verujem, meni je žao tog čoveka. Neće progurati više od par godina. Očigledno se sprema da pokupi one device uskoro. Jel on još uvek poslanik u srpskoj skupštini? Ako jeste, hranite ga pojačanom hranom. Oni u islamu imaju pravo da u slučaju nužde jedu i slanine i čvarke i to neće biti greh. Islam je pragmatičan.

 6. Cp6a says:

  'De si bre Suljo brate? Evo tebe kod tvojih drugara ovde, ima ih podosta. Možda vam se brojke razlikuju, ali vam je cilj isti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *