ОТИШАО ФРАЊО ТУЂМАН: Одузели улицу човеку који је опљачкао Хрватску и спалио пола Босне

OTIŠAO FRANJO TUĐMAN: Oduzeli ulicu čoveku koji je opljačkao Hrvatsku i spalio pola Bosne

19 septembra 2015

Tudjman“FRANJO TUĐMAN je privatizacijskom pljačkom osiromašio hrvatski narod i nanio mu najveću štetu”, rekao je u svom obrazloženju načelnik Primoštena Stipe Petrina nakon što je ukinuto ime ulice Franjo Tuđman. Ulica koja je 12 godina nosila ime prvog hrvatskog predsjednika glasovima većine u Općinskom vijeću preimenovana je u “Mala Raduča”, što je zapravo povijesni toponim.
Većinu u vijeću Primoštena ima Nezavisna lista Stipe Petrine, a protiv ukidanja ulice bio je jedino HDŽ, odnosno njihova dva vijećnika.
“Ovo je nerazuman čin!”, bilo je sve što je rekao čelnik HDŽ-a u tom mjestu Marijo Jurin.
Presudom suda u Hagu od 29. svibnja. 2013. god. Franjo Tuđman proglašen je krivim za udruženi zločinački puduhvat i agresiju na BiH.

(tačno.net)

KOMENTARI9 komentara

 1. Batina says:

  Hail Hitler, i tebi Franjo (Njofra).

 2. zlatiborski ovan says:

  tudjman o tome, kako ga je broz spasio 20-godisnje robije, prilikom maspoka https://youtu.be/wDlSJixGzh4?t=2m35s

 3. marko says:

  Imamo mi jos Franja koi se bogare na grbaci naroda.

 4. Jovo Knin says:

  Njega nema a mi smo opstali i dalje smo tu.

 5. Belzetruba says:

  krivousta hazarska svinja, postavili ga zapadnjaci da upropasti državu (jugu) koja im nije bila potrebna takva kakva je bila, isto kao i Popušenka hazara što su postavili da rasturi Ukrajinu i napravi rat. Sve u Slovenskim zemljama, sve hazari koji namaju ni grama dobrih namera i osećaja prema Slovenima. Žalosno je da Slovenski narodi pristanu na medijske kampanje koje ih pripreme da prihvate stranca za predsednika koji ih odmah čim dođe na vlast raspali rat u toj državi gde ga prihvate za predsednika.

 6. 100 godina malo mi je says:

  Belzetruba Says: septembar 19th, 2015 u 3:38 pm krivousta hazarska svinja *********** da, i on je poput Franka, Kvaternika,...izgleda Hazar. Jer, uopšte ni ne liči na Hrvata, koji su mahom tataro-mongoloidi. /////////// Narod = yazik https://tinyurl.com/nhf5ns2

 7. Lady Gaga says:

  Bem ti lebac, al su mu naudili!

 8. vLADA says:

  Pravo ime,Ferenc Tudemani,Hazarski Jevrejin!

 9. zlatiborski ovan says:

  vLADA Says: septembar 19th, 2015 u 7:48 pm Pravo ime,Ferenc Tudemani,Hazarski Jevrejin! //////// pa maltena sve su im namestili Hazari. i frankovstinu tj. ustastvo, zbog cega cemo da ih mrzimo i preziremo 100000000000 god, samostalnost,...pa i sad ih oni drze u sakama...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *